Halo Design - COMBI bord-/Væglampe gun-black Udvid

Halo Design - COMBI bord-/Væglampe gun-black

8277-0

Ny

Combi bordlampen fra Halo Design, er ikke blot en bordlampe, som navnet siger er den en kombination af bordlampe og væglampe.
Man er derfor frit stillet for hvordan man ønsker at anvende den.
Combi er designet og skabt af Michael Waltersdorff, der ville skabe en lampe der ikke blot skaber lys men også er funktionel.
Stilen kan man roligt sige er klassisk dansk design, flot elegant som passer ind i de fleste rum i boligen.
Lampen er udført i metal , som giver en flot rå finish på ydersiden.
Combi er designet med E27 fatning, der kan taget optil 40 watt, hvilket giver et hav af muligheder for at sætte netop den stemning i lampen og lyset i rummet, som man ønsker.
Vi anbefaler at benytte LED lyskilder fra COLORS by Halo Design.
Lampen er med tekstilkabel på 2 meter, hvor der er monteret afbryder der gør det nemt og enkelt at betjene lampen, uanset om den benyttes som bord eller væg.
Combi er designet med henblik på at kunne skabe lys netop der hvor behovet er .
Combi findes i 2 farver antik kobber samt gun black.

Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Moderne Belysning med Alsidigt Design

Skab et stilfuldt og moderne udtryk i dit hjem med denne alsidige bord-/væglampe fra Halo Design. Den elegante gun-black finish gør lampen til det perfekte valg for dem, der ønsker en belysningsløsning, der kombinerer form og funktion.

Funktionel Fleksibilitet

Lampen er designet til at give dig friheden til at vælge, hvordan du vil anvende den. Den kan både stå som en bordlampe og monteres som en væglampe, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse i ethvert rum, uanset om det er som en fokuslampe på et natbord eller som accentlys i en stue.

Tekniske Specifikationer

  • Max effekt: 40W
  • Fatningstype: E27 stor fatning (lyskilde ikke inkluderet)
  • Strømforsyning: 230V
  • Dimensioner: 7 x Ø11 mm
  • IP-klassificering: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Installation og Anvendelse

Lampen er beregnet til montering på almindelig 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation. Med en robust E27 fatning er det enkelt at finde og udskifte pærer efter behov, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken og farvetonen til dine præferencer.

Stilfuldt og Tidsløst Design

Den kombinerede funktionalitet som både bord- og væglampe er indkapslet i et slankt design med en stilren gun-black finish, der komplementerer både moderne og klassiske indretningsstile. Lampens dimensioner på 7 x Ø11 mm sikrer, at den passer ind i både store og små rum uden at være dominerende.

Bemærkninger til Brug

Det er vigtigt at være opmærksom på lampens IP20-klassificering. Dette betyder, at lampen er ikke modstandsdygtig over for vand, og den bør derfor anvendes i tørre indendørs omgivelser for optimal holdbarhed og sikkerhed.

Gør dit hjem lysere og mere moderne med denne Halo Design bord-/væglampe, der bringer både stil og funktionalitet til dit rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 7 mm.
Diameter 11 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V