Halo Design - BRONX Bordlampe LED sort Udvid

Halo Design - BRONX Bordlampe LED sort

8278-0

Ny

Bronx bordlampe fra Halo Design er den perfekte løsning til ethvert rum.
Med sin integreret LED teknologi er den både energivenlig og stabil.
Den producerer et behageligt lys, som kan bruges til arbejde, læsning eller som orienterende lys.
Den er nem og enkel at betjene, og den leveres med ledning og afbryder, så du kan tænde og slukke for lampen med et enkelt tryk.
Bronx bordlampe findes i 2 farver, hvid og sort, og der medfølger bordfod.
Denne praktiske lampe kan bruges til mange formål og er en robust løsning, der sikrer dig god belysning og energibesparelser.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Oplev Stilfuld Funktionalitet med Bronx Bordlampe

For dem, der søger en kombination af stilfuldt design og høj funktionalitet, er Bronx Bordlampe fra Halo Design det perfekte valg. Denne lampe kombinerer moderne æstetik med avanceret LED-teknologi for at levere en overlegen belysningsoplevelse i ethvert rum.

Tekniske Specifikationer

  • Effekt: 5W
  • Lysstyrke: 400 lumens
  • Lysudbredelse: 120 grader for jævn lysspredning
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85 for naturlig farvegengivelse
  • Levetid: Op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke
  • Dimensioner: 55 x Ø10 mm
  • IP20: Ikke modstandsdygtig over for vand

Fordele ved Halo Design's LED Teknologi

Bronx Bordlampen er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer langvarig og sikker drift. Den professionelle og driftsikre driver sammen med effektiv køling betyder, at lampen kan forvente en lang levetid med minimal vedligeholdelse. Denne lampe er en investering, der både er energibesparende og holdbar.

Lyskvalitet og Atmosfære

En RA værdi på 80-85 betyder, at lampen gengiver farver naturligt og ægte. Dette er afgørende for at skabe en behagelig og indbydende atmosfære i hjemmet eller på kontoret. Uanset om du læser, skriver eller blot ønsker en hyggelig belysning, sikrer denne lampe, at du får den optimale lyskvalitet.

Design og Anvendelse

Lampens dimensioner på 55 x Ø10 mm gør den kompakt og let at placere hvor som helst. Den moderne, sorte finish tilføjer et stilrent præg, der supplerer forskellige indretningsstile. Det gør denne bordlampe ikke blot til en praktisk lyskilde, men også til en dekorativ tilføjelse til ethvert rum.

Uanset om den anvendes som en arbejdslampe på skrivebordet eller som stemningslys i stuen, opfylder Bronx Bordlampe en bred vifte af behov. Den utrolige lysspredning på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt, hvilket minimerer skygger og skaber en ensartet belysning.

Bemærkninger

Med en IP20 klassificering er det vigtigt at bemærke, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det, at den bruges i tørre indendørsmiljøer for at opnå den bedste ydeevne og levetid.

Sammenfattende er Bronx Bordlampe fra Halo Design et fremragende valg for dem, der ønsker effektivitet, stil, og kvalitet i et enkelt produkt. Det er en funktionel og æstetisk tilføjelse til ethvert moderne rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 55 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale Lakeret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke F (A-G)