Halo Design - FIX LED Clip-on lamp 4W sort Udvid

Halo Design - FIX LED Clip-on lamp 4W sort

8286-0

Ny

Fix LED clipslampe fra Halo Design, og designet af Michael Waltersdorff er det med på tidens trend.
Dels med det integreret LED lys, som blot bruger 4 watt og giver en god belysning med sine 280 lumen med 3000 Kelvin.
FIX clipslampen er med flexarm så giver en skøn frihed i forhold til hvorhen man ønsker at kaste lyset.
Lampen er sortlakeret.
LED lyset er monteret i det elipse formet slim hovedet, som kaster lyset perfekt ned på bordet, eller hvor man nu har placeret lampen.
FIX clipslampe er monteret med ledning hvor der også er afbryder, så det er nemt og enkelt at aktivere lyset.
FIX findes i flere varianter

Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design FIX LED Clip-on Lamp 4W Sort

Opgrader din belysning med den innovative og stilfulde FIX LED Clip-on lamp fra Halo Design, designet til at imødekomme dine daglige behov med præcision og elegance. Med dens slanke og moderne sorte finish, passer denne lampe perfekt ind i ethvert interiør.

Effektivitet og Lysstyrke

Med en effekt på 4.6W leverer denne lampe en imponerende lysstyrke på 280 lumens. Det fokuserede lys på 38 grader sikrer et kontrolleret område af lys, perfekt til opgaver der kræver ekstra opmærksomhed, som læsning eller præcisionsarbejde.

Høj Lyskvalitet

For dem der værdsætter klart og skarpt lys, kommer denne lampe med en RA værdi på 80-85, som giver et naturligt lys der tro mod farverne. Perfekt til de fleste personlige og professionelle anvendelser, hvor lyskvaliteten er af største betydning.

Holdbar og Driftssikker

Driftssikkerhed er indbygget i denne clip-on lampe takket være dens brug af højkvalitets LED, hvilket sikrer en lang levetid op til 30.000 timer. Du kan stole på, at denne lampe tilbyder vedvarende belysning uden væsentlige tab af lysstyrke over tid. Kombinationen af en professionel driver og fremragende køling garanterer langvarig ydeevne.

Produktdimensioner

Med kompakte dimensioner på 30 x Ø10 mm, er denne lampe designet til at være diskret, men alligevel effektiv. Den er perfekt til mindre rum, hvor pladseffektivitet er afgørende uden at gå på kompromis med belysningen.

Anvendelsesbegrænsninger

Vær opmærksom på, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende denne lampe i tørre indendørs omgivelser for at bevare dens levetid og funktionalitet.

  • Effekt: 4.6W
  • Lysstyrke: 280 lumens
  • Lysvinkel: 38 grader
  • RA Værdi: 80-85
  • Levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 30 x Ø10 mm
  • IP Klassificering: IP20

Giv din arbejdsplads eller dit hjem det lys, det fortjener, med Halo Design's FIX LED Clip-on Lamp. Med dens enkle montering og justerbare lysretning, er det en ideel løsning til fleksible og fokuserede belysningsbehov.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 280 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 30 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale ABS Plast
Effekt & spænding
Forbrug 4.6W
Energimærke G (A-G)