LED armaturer

LED armaturer

131 varer

Her på siden finder du et stort udvalg af LED armatur til privat, erhverv og industri bl.a. LED armatur 120 cm, LED armatur 150 cm. Har du brug for rådgivning inden for LED armatur, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Viser 1 - 104 af 131 produkter

LED lysarmatur til privat og erhverv

LED armaturer vinder mere og mere frem i både virksomheder og private hjem. LED-teknologi giver et mere energieffektivt og økonomisk alternativ til traditionelle lys armaturer, såsom lysstofrør armaturer. Et LED lysarmatur giver også en bedre lyskvalitet og bedre farvegengivelse uden at flimre, hvilket gør dem velegnede steder, hvor du har brug for klart og kraftigt lys. LED erstatter i højere og højere grad de gamle lysstofrør. I private hjem er lysstofrørs armaturer ofte at finde i køkkener, badeværelser og andre rum, hvor man har behov for klart og funktionelt lys. De kan også bruges til at skabe stemning og atmosfære i stuen eller soveværelset ved hjælp af dæmpet eller farvet lys.

Erhvervsmæssigt anvendes LED-armaturer ofte i kontorbygninger, butikker og andre offentlige rum, hvor der er behov for et godt og energieffektivt lys, men også i lagerbygninger og lignende, hvor der er brug for et industri armatur. De kan også bruges til at skabe en attraktiv belysning i hoteller, restauranter og andre steder, hvor der lægges vægt på at skabe en visuel oplevelse for kunderne. Et LED armatur er velegnet alle steder, hvor du vil have kvalitetsbelysning med minimalt strømforbrug.

Fordelene ved et LED lysarmatur

Men hvorfor er LED armaturer blevet så populære? Et LED lysstofrør armatur har en række fordele sammenlignet med traditionelle lyskilder; herunder lavere energiforbrug, længere levetid og bedre lyskvalitet. LED pærer har en højere effekt end andre typer belysning, hvilket betyder, at de bruger mindre energi for at levere den samme mængde lys.

Energibesparende lys armaturer

En af de største fordele ved LED-armaturer er deres lavere energiforbrug sammenlignet med andre lyskilder. Dette skyldes, at de omdanner mere end 90% af den indgående energi til lys. Dette gør dem til en bæredygtig løsning, der kan hjælpe med at reducere elregningen og mindske CO2-udledningen.

Lysstof armatur med lang levetid

LED-armaturer har også en længere levetid end traditionelle lyskilder. De kan have en levetid på op til 50.000 timer, hvilket er op til 10 gange længere end lysstofrør. Dette gør dem til et omkostningseffektivt valg på lang sigt, da de ikke skal udskiftes så ofte.

LED-armatur giver bedre lyskvalitet

Til sidst har LED-armaturer også en bedre lyskvalitet end lysstofrør. De giver et klart, skarpt lys, der ikke flimrer eller er hårdt for øjnene. Det gør dem til et godt valg til både private og erhvervsmæssige formål, hvor der er behov for et behageligt og funktionelt lys.

LED armatur med sensor – Automatisk tænd og sluk

Et LED-armatur med sensor har en række fordele, der gør det til et attraktivt valg i mange forskellige sammenhænge. Nogle af de mest fremtrædende fordele er:

Energibesparelse: En sensor gør det muligt for armaturet at tænde automatisk, når der er behov for lys, og slukke automatisk, når der ikke er brug for lyset længere. Dette kan hjælpe med at reducere energiforbruget, da armaturet ikke står tændt, når der ikke er behov for det.

Øget sikkerhed: Et LED-armatur med sensor kan bidrage til at øge sikkerheden i et område ved at tænde, når der registreres bevægelse sig i nærheden af armaturet.

Belejlighed: Med en sensor slipper du for at skulle tænde og slukke lyset manuelt. Dette kan være en stor fordel i områder, hvor du ikke altid har en hånd fri til at trykke på kontakten – for eksempel i gangen eller entréen – eller hvis du bare er træt af at lede efter lyskontakten i mørke.

Længere levetid: Ved at tænde og slukke automatisk kan en sensor også bidrage til at forlænge levetiden på LED-armaturet, da det ikke udsættes for unødvendig slid.

Alt i alt er et LED-armatur med sensor et attraktivt valg, hvis du ønsker at spare energi, øge sikkerheden eller bare gøre hverdagen lidt nemmere. Det kan være en god idé at overveje, hvis du skal installere nye armaturer eller erstatter gamle lyskilder.

Køb LED armatur på detLED.dk

Hos detLED finder du et stort udvalg af LED lamper til ethvert behov – herunder LED-armaturer fra velrenommerede brands som Aigostar, Diolight LED Solutions og Green:ID. Uanset om du er på udkig efter armaturer til dit hjem, din virksomhed, indendørs eller udendørs belysning, kan du være sikker på at finde produkter, der lever op til dine krav og ønsker. Vores udvalg spænder fra klassiske og enkle armaturer til moderne og avancerede løsninger, så du kan være sikker på at finde noget, som matcher dine præferencer.

Få hjælp til at vælge de rigtige LED armaturer

Vi tilbyder LED-armaturer i mange forskellige størrelser, former og stilarter – herunder LED armatur 120 cm, LED armatur 150 cm og fladt LED armatur – så du kan vælge dem, der passer bedst til dine behov. Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om, hvilke LED-armaturer der vil være de bedste for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte armaturer til dig.

Filter

Pris
DKK 9 DKK 1560
Kulør
mere.. mindre
Filter