Ny 5m kold hvid LED lyskæde - 100 LED, 5x0,4m, 25 rækker, 8 lysspil, IP44, transparent ledning Udvid

5m kold hvid LED lyskæde - 100 LED, 5x0,4m, 25 rækker, 8 lysspil, IP44, transparent ledning

Aigostar Aigostar

23931-0

Ny

Oplev magien af lys med vores 5m LED lyskæde, der giver dit rum et strejf af elegance med sine 100 koldhvide LED-lys. Perfekt til både indendørs og udendørs udsmykning.

  • Fascinerende Lysoplevelse: Skab en fortryllende atmosfære med 100 klare LED-lys, der lyser op i kold hvid.
  • Fleksibel Størrelse: Med en længde på 5 meter og 25 rækker (5x0,4m) kan du nemt tilpasse lyskæden til dit specifikke dekorationsbehov.
  • Variabel Lysspil: Vælg mellem 8 forskellige lysspil for at skabe den perfekte stemning, hvad enten det er til festlige anledninger eller en afslappende aften.
  • Holdbar og Sikker: Med IP44-klassificering er lyskæden modstandsdygtig over for vandstænk, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug.
  • Æstetisk Design: Den transparente ledning blander sig diskret med omgivelserne, så fokus forbliver på det smukke lys.

Læs mere..

DKK 98,00

inkl. moms

Sendes inden for 7-9 dage


Opdag Magien ved Vores Kold Hvide LED Lyskæde

Oplev den elegante belysning med vores kold hvide LED lyskæde, designet til at skabe en betagende atmosfære både indendørs og udendørs. Denne lyskæde er en perfekt kombination af stil og funktionalitet, som vil transformere dit rum til noget helt unikt.

Funktioner og Specifikationer

Vores LED lyskæde er udstyret med 100 energibesparende LED-lys, fordelt på en total længde af 5 meter. Lysene er anbragt i 25 separate rækker og hver række måler 400 mm, hvilket giver en forbløffende visuel effekt.

  • Effekt: Lyskæden har en maksimal effekt på 3.6W, hvilket gør den yderst energieffektiv.
  • Lysfunktioner: Udstyret med 8 forskellige lysspil, kan du skifte mellem en række lysmønstre for at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.
  • Forsyningsspænding: Kæden tilsluttes en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.
  • Materialekvalitet: Lyskæden har en transparent ledning, der elegant smelter sammen med forskellige dekorationer og omgivelser.
  • Holdbarhed: Produktspecifikationen angiver en IP44-klassificering, der gør den modstandsdygtig overfor fugt og vandstænk, hvilket betyder at den kan bruges trygt udendørs.
  • Garanti: Alle produkter leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket garanterer pålidelig kvalitet og ydeevne.

Sikkerhed og Installation

Installationen af denne LED lyskæde er hurtig og enkel. Med dens IP44 beskyttelse er du sikret mod uventede vejrforhold, så lyskæden kan med fordel bruges i haver, på terrasser eller til enhver anledning, der kræver stemningsbelysning. For maksimale sikkerhedsforanstaltninger, følg altid de medfølgende instruktioner ved tilslutning til strømforsyningen.

Anvendelsesmuligheder

Denne alsidige LED lyskæde kan bruges i mange sammenhænge, fra hverdagens belysning til særlige begivenheder såsom bryllupper, fester og højtider. Uanset formålet vil denne lyskæde oplyse dine omgivelser med stil og effektivitet.

Med denne kold hvide LED lyskæde kan du sikre, at dit næste arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse. Skab øjeblikke, der lyser op i mørket, med den perfekte kombination af form og funktion.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
Kulør Kold hvid
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Højde 5000 mm.
Bredde 400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug MAX 3.6W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet