Halo Design - HALO  Five Light Pendel  5 X E27, Gun-Black Udvid

Halo Design - HALO Five Light Pendel 5 X E27, Gun-Black

8124-0

Ny

Halo 5-llite fra Halo Design er den ideelle langbordspendel til spisebordet i metal, designet af Michael Waltersdorff, er med sort stofledning og Gun Black farve på selve metallet, som passer perfekt ind i tidens trend og stil.
Som navnet beskrever er der på Halo 5-lite 5 fatninger af E27 modellen og måler 120 cm bred.
Den er designet med riflinger på fatningerne som giver det rå look og med denne nye farve, er man med helt i front på tidens design og mode.
Man har mulighed for at benytte et væld af forskellige lyskilder, sådan at man kan skabe de perfekte rammer for belysningen i køkkenet eller hvor man monterer denne smukke lampe, rum vil blivet centretet til lampen med sit unikke design og stilen giver et pift af moderne stil.
Denne lampe er ikke bare en lys generator men et møbel der vil få hjemmet til at fremstå som noget helt specielt.
Halo 5-lite er med standart fatning E27 og der findes et hav af forskellige lyskilder hvorpå man kan skabe den stemning der skal til.
Det er muligt at dæmpe lyset, dog er det vigtig at den lysklide er dæmpbar, som monteres, så er valget dit eget.
Monteringen er super enkel og nem, der medfølger en loftrosette, 4 meter wire samt 4 meter kabel, så selv om man har loft til kip, kan du nemt og enkelt få denne lampe monteret.

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Moderne Belysningsløsning

Oplev en kombination af stil og funktionalitet med denne førsteklasses pendel. Halo Design har skabt en enestående belysningsløsning, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Designet til at fremhæve moderne æstetik, vil denne pendel være et centralt element i dit hjem.

Design og Kvalitet

Med en slank Gun-Black finish er pendlen designet til at passe perfekt ind i både minimalistiske og moderne interiører. Den diskrete sorte farve komplementerer ethvert farveskema og skaber en sofistikeret atmosfære.

Fleksibel Belysning

Pendlen huser fem lyskilder, hver med en E27 stor fatning, der tillader et maksimalt forbrug på 40W pr. lyskilde. Dette giver mulighed for personlig tilpasning af lysstyrke og stemning i rummet. Bemærk, at lyskilder ikke er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge de pærer, der bedst passer til dine behov.

Tekniske Specifikationer

  • Elektrisk tilslutning: 230V forsyning.
  • Dimensioner: 11 x Ø120 mm, hvilket gør pendlen både kompakt og iøjnefaldende.
  • IP20-klassificering: Bemærk, at produktet ikke er modstandsdygtig over for vand og bør kun installeres i tørre indendørsområder.

Installation og Anvendelse

Pendlen er nem at installere og kræver blot en standard elektrisk tilslutning. Den er ideel til brug over spiseborde, i stuer, eller i entreer, hvor der er behov for stilfuld og effektiv belysning. Med dens evne til at sprede lys jævnt i rummet, skaber den en behagelig atmosfære, der inviterer til både afslapning og samtale.

En Bæredygtig Valg

Ved at vælge lyskilder separat, har du mulighed for at vælge mere energieffektive eller LED-pærer, hvilket kan føre til en reduceret miljøpåvirkning og lavere elregninger, samtidig med at du opretholder en fremragende belysningskvalitet.

Denne pendel fra Halo Design er ikke blot en lyskilde, men et designstatement, der vil give dit hjem et løft og bringe dit interiør til live. Oplev hvordan lys kan transformere et rum ved at integrere denne smukke og funktionelle pendel.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 11 mm.
Diameter 120 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V