LEDlife T5-ULTRA55 EXT - 1-10V dæmpbart, 10W LED rør, 54,9 cm ledlife Udvid

LEDlife T5-ULTRA55 EXT - 1-10V dæmpbart, 10W LED rør, 54,9 cm

LEDlife LEDlife

Ny

Med ekstern driver, der fastgøres i lampen og tilsluttes direkte til 230V.

Passer i armatur til de tyndere T5 rør med G5 fatning

Cirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme længde.

Der skal laves mindre ændring til ledningerne i armaturet, så strømmen til fatningerne leveres via medfølgende driver. Driveren skal have 230V ind og leverer strøm direkte til LED-røret.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • 0-10V dæmpbar

DKK 146,00

inkl. moms

På lager.


Effektivt og Energioptimeret LED Rør

Optimer belysningen i dit hjem eller på arbejdspladsen med det energieffektive 10W LED T5-rør. Dette moderne LED-rør erstatter traditionelle 24W lysstofrør på 55 cm, hvilket betyder betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken. Takket være den indbyggede 0/1-10V dæmpbarhed kan du nemt justere lysniveauet til dine specifikke behov og præferencer.

Kraftfuld Lysstyrke med Fremragende Spredning

Med en imponerende lysstyrke på 1600 lumens sikrer LED-røret en høj spredning på 120 grader. Dette bidrager til en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Den høje lyskvalitet, repræsenteret ved en RA-værdi på 80-85, garanterer et naturligt lys, der smukt og nøjagtigt fremhæver alle farver. Kvaliteten af lyset er mere end tilstrækkelig til de fleste anvendelser.

Lang Levetid med Høj Kvalitetskomponenter

Ved anvendelse af LED'er af højeste kvalitet er LED-røret designet til en langvarig og sikker drift på op til 50.000 timer, med kun minimalt fald i lysstyrke over tid. Takket være en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Vælg den Perfekte Lyskulør

Tilpas belysningen efter dine behov med valg mellem to forskellige lyskulører:

  • Varm Hvid (3000K): Ideel til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys hjælper med at etablere en hyggelig stemning.
  • Neutral Hvid (4200K): Perfekt til et produktivt arbejdsmiljø, hvor lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket sørger for at belyste objekter fremstår naturlige.

Nem Installation

LED-røret er designet til at kunne tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil. Med produktets kompakte dimensioner på 550 x Ø17 mm passer det let ind i forskellige armaturer uden besvær.

Opsummering

Kort sagt er LEDlife T5-ULTRA55 EXT et fremragende valg for dem, der ønsker energieffektivitet kombineret med høj lyskvalitet. Med funktioner som lang levetid, justerbar lysstyrke og valg af lyskulør, tilbyder dette LED-rør alsidighed og pålidelighed for alle belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Ja, 1-10V
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning T5 / G5 rør
Bredde 550 mm.
Diameter 17 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Erstat 24W
Spænding 230V
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.