LEDlife T8-ULTRA120 - 18W LED rør, 160lm/W, roterbar fatning, 120 cm

LEDlife LEDlife

Ny

Kraftigt 120 cm 18W LED rør med 160 lm/W.

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

(Ved dobbeltarmatur skal der i nogle tilfælde ombygges - guide medfølger).


Med matteret cover og roterbar fatning, så det er muligt at justere lyset. 

Der medfølger monteringsguide og LED starter.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 234,00

inkl. moms

På lager.


Effektiv og Alsidig LED-løsning til Belysning

Med dette LED-lys vil du opleve høj effektivitet kombineret med fleksible anvendelsesmuligheder. LEDlife T8-ULTRA120 er designet til at erstatte det traditionelle 36W lysstofrør, og forbruges kun 18W, hvilket ikke alene sparer energi, men også reducerer dine eludgifter.

Overlegen Lysstyrke og Kvalitet

Produkter leverer en lysstrøm på hele 2880 lumens med en imponerende spredning på 140 grader, der sikrer jævn og effektiv belysning over større områder. Den høje RA værdi på 80-85 betyder, at lysets kvalitet er fremragende og reproducerer farver på en naturlig og ægte måde. Det er velegnet til både erhvervsmæssige og private omgivelser.

Lange Levetid og Pålidelighed

LED teknologi af høj kvalitet sikrer, at dette rør kan præstere op til 50.000 timers drift med minimalt lysfald. Takket være en driftssikker driver og effektiv køling får du et produkt, der er bygget til at holde. Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på en stabil og langvarig belysningsløsning.

Enkel Installation og Fleksibel Anvendelse

Perfekt til direkte tilslutning til en 230V forsyning, er installationen enkel og problemfri. Det roterbare fatningsdesign giver fleksibilitet i placering og retning af lyset, hvilket gør det nemt at justere efter specifikke behov.

Valg af Lysfarve

  • Varm hvid (3000K): Ideel til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære, perfekt til afslapningsområder, hvor et hyggeligt miljø er ønsket.
  • Neutral hvid (4000K): Optimal til professionelle omgivelser, hvor effektivt og klart lys er nødvendigt. Perfekt til arbejdsmiljøer, da det ikke forvrænger farverne med blå eller gule toner.

Dimensioner og Design

LED røret har dimensionerne 1200 x Ø26 mm, hvilket gør det kompatibelt med en lang række eksisterende armaturer på markedet. Det er en elegant løsning, der bidrager til et rent og moderne udtryk i ethvert miljø.

Uanset om du søger at opgradere den eksisterende belysning i din virksomhed eller dit hjem, er dette LED rør et fremragende valg, der kombinerer høj ydeevne med pålidelighed og anvendelighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2880 lumens
Spredning 140 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1200 mm.
Diameter 26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 36W
Spænding 230V
Energimærke C (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.