LEDlife T8-FOCUS120, Small spredning - 19W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 120 cm

LEDlife LEDlife

Ny

120 cm 19W LED rør med 175 lm/W.

Dette LED rør har et ekstra fokuseret lys med en lysspredning på 60 grader.

Dette betyder at røret kan monteres højere end andre LED lysstofrør, og sikre at mere lys når helt ned til gulvet.

Ved udskiftning af ældre lysstofrør kan 1 enkelt FOCUS rør give samme lysmængde på gulvet som 2 eksisterende rør med højere spredning.

Dette giver bedre lys samtidig med at man kan spare penge i strøm da det er muligt at halvere antallet af rør i hvert enkelt armatur.

Forkoblingen i armaturet skal pilles fra, så røret får direkte 230V.

Der medfølger monteringsguide.


t8_tube_60d_vs_160d

Læs mere..

  • Neutral

DKK 240,00

inkl. moms

På lager.


Effektivt LED-rør til moderne belysningsbehov

LEDlife T8-FOCUS120 er designet til at levere effektiv og høj kvalitet belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen. Dette 19W LED T8-rør er den perfekte erstatning for det traditionelle 36W lysstofrør og tilbyder en imponerende energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Imponerende lysstyrke og kvalitet

Lyset fra dette LED-rør når op på en lysstyrke på 3325 lumens, hvilket er yderst effektivt med en 175lm/W performance. Med en fokuseret 60 graders spredning, sikrer det en målrettet belysning, der er ideel til arbejdsområder og specifikke belysningsbehov.

Med en høj RA værdi mellem 80-85, garanterer LEDlife T8-FOCUS120, at farver vises autentisk og naturligt, hvilket gør det velegnet til både professionelt og privat brug.

Lang levetid og pålidelig drift

Dette LED-rør er bygget til at holde. Med LED’er af højeste kvalitet og en robust konstruktion, sikrer det en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt lysstyrketab. Den indbyggede professionelle driver og effektive køling understøtter sikker og stabil drift i hele produktets levetid.

Der medfølger en 5 års producentgaranti, der yderligere sikrer, at du kan stole på produktets holdbarhed og effektivitet.

Let at installere og anvende

LEDlife T8-FOCUS120 tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig. Dette gør det til en perfekt løsning for dem, der ønsker at opgradere deres belysning uden besvær.

Perfekt lysfarve

LED-røret er tilgængeligt i en neutral hvid (4000K) lysfarve. Denne lysfarve skaber et ideelt arbejdsmiljø ved at eliminere blå eller gule toner, så de belyste objekter fremstår virkelighedstro og naturlige.

Produktdimensioner

Længden på LEDlife T8-FOCUS120 er 1200 mm med en diameter på Ø26 mm, hvilket gør det velegnet til de fleste standardarmaturer.

  • Effektivt alternativ til 36W lysstofrør.
  • Installation uden behov for yderligere tilpasninger.
  • Sikrer energibesparelser og miljøvenlig drift.

LEDlife T8-FOCUS120 er det ideelle valg for dem, der søger en pålidelig, langvarig og effektiv belysningsløsning, der kombinerer moderne teknologi med overlegen lysstyrke og kvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3325 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1200 mm.
Diameter 26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 19W
Erstat 36W
Spænding 230V
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.