Stik til 230V LED strip (Type Z) - Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V Udvid

Stik til 230V LED strip (Type Z) - Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V

12042-0

Ny

Flicker free stik til vores 230V LED strip (Type Z).

Ikke dæmpbar

Kan benyttes til max 100 meter strip.
Leveres med stik og pinde, samt endestykke til den modsatte ende af LED strippen.

Dimensioner på boksen på ledningen: 125 x 46 x 30 mm.
Totallængde på ledning: 57 cm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.

Læs mere..

DKK 157,00

inkl. moms

På lager.


Oplev Kvalitetslys Uden Flimmer

Integrer en effektiv og flimmerfri belysningsløsning i dit hjem eller arbejdsområde med denne stik til 230V LED strip (Type Z). Dette produkt er designet til at levere konstant lys, der er ideelt til både dine daglige og professionelle behov.

Flimmerfri Teknologi

Den avancerede flicker free teknologi sikrer et stabilt lysudbytte, hvilket gør det til et fremragende valg for personer og dyr, der er følsomme over for flimrende lys. Derfor er det også optimalt til brug under foto og video optagelser, hvor lysstabilitet er essentiel for høj kvalitet i optagelserne.

Nemt at Installere og Anvende

Dette produkt er designet til at blive direkte tilsluttet til 230V forsyning, hvilket gør installationen både enkel og hurtig. Det kræver ingen kompleks opsætning, så du kan straks nyde godt af dets effektive lyskvalitet. Bemærk, at dette produkt ikke er dæmpbart, hvilket betyder, at du altid får en konstant lysstyrke.

Inklusiv Praktisk Tilbehør

Med følger en endeprop, der sikrer, at din installation er komplet og sikker, hvilket eliminerer behovet for at købe ekstra tilbehør. Dette gør det nemt at opnå den ønskede belysningsopsætning uden ekstra besvær.

Begrænset Beskyttelse

Dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er vandtæt. Det egner sig derfor bedst til indendørs anvendelse i tørre miljøer. For optimale sikkerhedsforhold, anbefales det at anvende dette produkt i rum fri for høj fugtighed eller risiko for vandsprøjt.

Fordele ved at vælge 230V LED strip stik

  • Flimmerfri teknologi for komfort og kvalitet.
  • Nemme installation direkte til 230V forsyning.
  • Inkluderet endeprop for komplet installation.
  • Anbefales til indendørs brug grundet IP20 klassificering.

Dette stik til 230V LED strip er en pålidelig komponent, der kombinerer moderne belysningsteknologi med enkel installation. Uanset om du arbejder med foto- og videooptagelser, eller du blot ønsker en stabil og komfortabel belysning til hjemmet, opfylder dette produkt dine behov uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lyset
Dæmpbar Nej
Effekt & spænding
Spænding 230V