18 cm akvarie armatur - 2W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67 Udvid

18 cm akvarie armatur - 2W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

LEDlife LEDlife

3462-0

Ny

18 cm LED akvarie lys på 2W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 3 hvide LED + 3 blå LED.

Læs mere..

DKK 77,00

inkl. moms

På lager.


Effektiv Belysning til Dit Akvarium

Skab det perfekte miljø for dine akvarieindbyggere med denne 18 cm akvarie armatur, der er designet til at give optimal belysning og æstetik til dit vandaquarium. Udstyret med både hvidt og blåt lys, tilbyder denne armatur en dynamisk atmosfære, der fremhæver skønheden i dit vandmiljø.

Fremragende Teknologi og Ydeevne

Den indbyggede LED-teknologi sikrer effektive 2W energiforbrug, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk i brug. Tilslutningen til 230V forsyning gør opsætningen let og ligetil. Med en lysstyrke på 120 lumens fordelt over en høj spredning på 180 grader, oplever du en jævn og klar belysning, der når ud i alle hjørner af akvariet.

Langvarig og Sikker Drift

  • Driftstid: Op til 50.000 timer
  • Integreret Lyskilde: For bedre holdbarhed
  • Vandtæthedsniveau: IP67, som betyder, at den kan modstå vandstænk

Dette belysningsarmatur bruger LED'er af højeste kvalitet for at sikre en lang varighed med minimalt fald i lysstyrken over tid. Med en professionel og driftssikker driver, suppleret af effektiv køling, kan du stole på en robust og langvarig ydeevne.

Nem Installation og Betragtelig Beskyttelse

For en let og hurtig installation er denne armatur udstyret med praktiske sugekopper, som gør det muligt at fastgøre enheden sikkert i akvariet. Den er designet til at være vandtæt (IP67) og beskytter enheden mod fugt og stænk, hvilket gør den ideel til anvendelse i både fersk- og saltvandsakvarier. Bemærk at enheden ikke bør nedsænkes i vand i længere perioder.

Anvendelsesmuligheder

Den duale lyskombination af hvidt og blåt lys skaber et levende og naturligt udseende i akvariet, hvilket forbedrer farverne på fisk og planter. Armaturet tilbyder også en kunstnerisk belysning til dekoration og er velegnet til at fremhæve specielle træk i akvariet såsom stenformationer og undervandsanlæg.

Oplev en problemfri oplevelse med denne effektive og elegante belysningsløsning, som kombinerer topmoderne teknologi og praktisk design for at fremme et sundt og smukt akvariemiljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.