28 cm akvarie armatur - 3W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67 Udvid

28 cm akvarie armatur - 3W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

LEDlife LEDlife

3463-0

Ny

28 cm LED akvarie lys på 3W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 6 hvide LED + 6 blå LED.

Læs mere..

DKK 95,00

inkl. moms

På lager.


Produktbeskrivelse af Akvarie Armatur

Opgrader dit akvarie's belysning med dette kompakte, men kraftige 3W LED armatur. Designet til at forbedre både visuel æstetik og det akvatiske miljøs sundhed, leverer dette produkt kvalitet, der kan ses og mærkes i dit akvarie.

Funktioner

  • Lysstyrke: Med en lysstyrke på 180 lumens tilbyder armaturet en klar og skarp lysoplevelse. Den høje spredning på 180 grader sikrer, at lyset spredes jævnt over hele akvariet, både over og omkring dine planter og fisk.
  • Vandtæt Design: Med en IP67-klassificering er armaturet fuldt beskyttet mod støv og kan modstå vandsprøjt, hvilket gør det ideelt til fugtige miljøer. Bemærk dog, at det ikke bør være under vand i længere tid.
  • Lang levetid: Dette produkt er designet til langvarig brug, med en forventet driftsperiode på op til 50.000 timer. Ved at anvende LED af den højeste kvalitet, leveres der et stabilt og vedvarende lys med minimalt fald i lysstyrke.
  • Nemt at Installere: Armaturet leveres med sugekopper for enkel og sikker montering, hvilket gør det let at justere placeringen efter behov.

Tekniske Specifikationer

  • Effekt: 3W
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lyskilde: Integreret LED

Denne hvid/blå belysningskombination skaber en naturlig og behagelig atmosfære i dit akvarie, der fremhæver farverne på dine fisk og planter på en imponerende måde. Produktet anvender en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling for at garantere en stabil ydeevne.

Med enkel installation, robust kvalitet og økonomisk energieffektivitet, er dette akvarie armatur den perfekte løsning for akvarieejere, der ønsker kvalitetsbelysning uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.