37 cm akvarie armatur - 4W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67 Udvid

37 cm akvarie armatur - 4W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

LEDlife LEDlife

3465-0

Ny

37 cm LED akvarie lys på 4W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 9 hvide LED + 9 blå LED.
 

Læs mere..

DKK 115,00

inkl. moms

På lager.


Optimal Belysning til Dit Akvarium

Dette elegante akvarie armatur er designet til at give det perfekte lys til dit undervandsmiljø. Med en længde på 37 cm og en effekt på 4W, tilbyder det en balance mellem kraftig belysning og energieffektivitet.

Højkvalitets LED for Langvarig Drift

Armaturet benytter LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en imponerende lang levetid på op til 50.000 timer. Denne teknologi reducerer risikoen for lysstyrketab over tid, hvilket betyder, at dine akvariumsbeboere kan nyde stabil belysning år efter år.

Imponerende Lysstyrke og Spredning

  • Lysstyrke: 240 lumens
  • Lys Spredning: 180 grader

Med en lysstyrke på 240 lumens og en bred spredning på 180 grader, bliver hele akvariet jævnt oplyst. Denne spredning sikrer, at lyset ikke kun når overfladen, men også de dybere dele af akvariet, hvilket skaber et naturligt og attraktivt miljø for dine fisk og planter.

Elegant Design og Funktionalitet

Armaturet kommer i en stilfuld hvid/blå kombination, der kan komplementere enhver akvariestil. De medfølgende sugekopper gør installation og positionering nem, uden behov for besværlige beslag eller skruer.

Sikkerhed og Holdbarhed

Produktet er klassificeret som IP67, hvilket gør det vandtæt og ideelt til brug i fugtige miljøer som et akvarium. Det skal dog bemærkes, at armaturet ikke bør ligge under vand i længere tid for at undgå skader.

Nem Installation

Armaturet tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det kompatibelt med standard elektriske udtag i hjemmet. Med den medfølgende integrerede lyskilde, er der ingen behov for yderligere komponenter.

Professionel Teknologi for Pålidelig Ydeevne

Den professionelle og driftssikre driver kombineret med effektiv køling sikrer, at armaturet fungerer optimalt, hvilket minimerer energiforbruget og maksimimere produktets levetid.

Denne 37 cm akvarie armatur er den perfekte løsning til alle, der ønsker en robust, langvarig og æstetisk tiltalende belysningsmulighed for deres akvarium uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 240 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.