62 cm akvarie armatur - 7W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67 Udvid

62 cm akvarie armatur - 7W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

LEDlife LEDlife

3468-0

Ny

62 cm LED akvarie lys på 7W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 17 hvide LED + 16 blå LED.
 

Læs mere..

DKK 152,00

inkl. moms

På lager.


Oplev den ultimative belysningsløsning til dit akvarium med et 62 cm akvarie armatur, der kombinerer stil, funktionalitet og avanceret teknologi. Dette armatur er udstyret med 7W LED, hvilket sikrer en energieffektiv belysning, som er både holdbar og økonomisk.

Nøglefunktioner:

  • Effekt: 7W LED, der leverer stærkt og klart lys.
  • Lysstyrke: 420 lumens, der giver en imponerende belysning af dit akvariemiljø.
  • Lysfordeling: Med en spredning på 180 grader sikrer armaturet en jævn lysfordeling, hvilket forbedrer synligheden og fremhæver skønheden i dit undervandslandskab.
  • Lysfarve: Kombination af hvidt og blåt lys, som imiterer naturligt dagslys og fremmer sundheden af dine akvarieplanter og -dyr.
  • Tæthedsklasse: IP67, hvilket betyder, at armaturet er vandtæt og kan modstå fugtige miljøer - dog bør det ikke placeres under vand i længere perioder.

Det integrerede LED-lys er designet til at sikre lang levetid og pålidelig belysning. Med en forventet driftstid på op til 50.000 timer er det et af de mest holdbare valg i sin kategori. Den anvendte LED-teknologi er af højeste kvalitet, hvilket betyder minimalt fald i lysstyrke over tid.

Denne belysningsløsning er udstyret med sugekopper, der gør monteringen enkel og fleksibel. Sugekopperne tillader let installation på de fleste glatte overflader, så du hurtigt kan opsætte eller flytte armaturet efter behov.

Armaturet tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør det kompatibelt med de fleste standard strømforsyninger og sikrer nem tilpasning til dit eksisterende akvarieopsætning.

Med et fokus på langvarig stabilitet, kombinerer produktet en professionel og driftssikker driver med god køling. Dette sikrer, at lampen fungerer optimalt selv under kontinuerlig drift, så dit akvarium altid er godt oplyst.

Anvendelsesområder:

  • Ideel til fersk- og saltvandsakvarier.
  • Velegnet til alle typer af vandmiljøer, herunder tropiske og kolde akvarier.
  • Kan bruges både i hjemmet og professionelle akvarieudstillinger.

Dette 62 cm akvarie armatur er en fremragende investering for enhver akvarieentusiast, der ønsker en belysningsløsning, der kombinerer høj ydeevne, holdbarhed og æstetik. Med sin lette installation og vedligeholdelse er det en problemfri løsning til at oplyse og fremhæve dit akvariums skønhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 420 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.