92 cm RGB akvarie armatur - 9W LED, med sugekopper, IP67, memory funktion Udvid

92 cm RGB akvarie armatur - 9W LED, med sugekopper, IP67, memory funktion

LEDlife LEDlife

3485-0

Ny

92 cm RGB LED akvarie lys på 9W med 51 LED'er.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

RGB farver giver dig mulighed for at være kreativ med lyset i dit akvarie. 

Vælg mellem 16 forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige farve til dine fisk og planter.
Skru op og ned for lysstyrken efter behov eller vælg mellem flere forskellige farvespil.

Indbygget memory funktion, så lyset tændes på samme farve som da det blev slukket.

Kontroller og infrarød fjernbetjening medfølger.

CR2025 batteri til fjernbetjeningen medfølger ikke.


Læs mere..

DKK 245,00

inkl. moms

På lager.


Oplev Forvandlingen af Dit Akvarium med RGB LED Akvariearmatur

Opgrader dit akvarieoplevelse med vores innovative 92 cm RGB akvariearmatur, der leverer en enestående belysningsløsning for akvarier i alle størrelser. Designet med både funktionalitet og æstetik for øje, vil denne armatur bringe liv og farve til dit undervandsparadis.

Funktioner og Fordele

  • Effektiv Belysning: Med en effekt på 9W LED og en lysstyrke på 540 lumens, sikrer denne akvarielampe en optimal belysning til dit akvarium.
  • Bred Spredning: Den høje spredning på 180 grader giver en jævn fordeling af lyset, som skaber en naturlig og harmonisk atmosfære for alle akvariets beboere.
  • Lang Levetid: Armaturet bruger LED af den højeste kvalitet, hvilket garanterer en driftstid på op til 50.000 timer med minimalt svind i lysstyrke.
  • Vandtæt Design: Ideelt til akvarier, da armaturet har en IP68 klassificering, der gør det egnet til at ligge under vand i op til 1 meters dybde.
  • Sikker og Stabil Drift: Det er forsynet med en professionel og driftssikker driver samt god køling, der yderligere forlænger produktets levetid.
  • Brugervenlig Installation: Med integreret lyskilde og nem montering ved hjælp af sugekopper, kan denne akvariearmatur let placeres hvor som helst i akvariet.
  • Memory Funktion: Undgå besværet med gentagne justeringer. Den praktiske memory funktion husker din foretrukne lysindstilling, hver gang lyset tændes.

Tilslutningen til en almindelig 230V forsyning gør det nemt at installere, uanset din største erfaringsniveau med elektriske installationer. Den er specielt designet til at kombinere høj ydeevne med energieffektivitet, og er derfor både et miljøvenligt og økonomisk valg.

Transformér Dit Akvarium

Vores RGB akvariearmatur er ikke blot en belysningsløsning– det er en invitation til at opleve dit akvarium på en helt ny måde. Lad lysets farver bringe dybde og dynamik til dit undervandslandskab og skab den perfekte harmoni og balance i dit hjem.
Vælg denne akvarielampe for at sikre et fantastisk visuelt udtryk, der fremhæver skønheden og diversiteten i din undervandsverden.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knapcellebatteri - Lithium, 3V

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 540 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.