SE TILBUD Skarpe april tilbud - spar op til 65% på udvalgte varer her 

Guide til valg af campinglampe

Hvis du leder efter lamper til campingferien, er du kommet til det rette sted. Her vil vi nemlig hjælpe dig med at vælge de helt rigtige LED campinglamper, så du kan få mest muligt ud af din tid som campist. Der findes nemlig campinglamper i mange forskellige former og størrelser, og det kan væres svært at orientere sig – så vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at danne dig et overblik. 

Sådan vælger du den rigtige campinglampe

Når du skal vælge den helt rigtige campinglampe, skal du overveje, hvilket formål, den skal tjene. Har du brug for en lommelygte, så du kan finde op til toiletterne i mørke, eller har du brug for en lampe i forteltet, så I kan udnytte aftenerne med hygge og godt selskab? Skal det i så fald være dekorativ stemningsbelysning eller godt generelt lys, så I kan se, hvor mange øjne terningerne viser? Og kan man overhovedet have en lampe med i telt? Vi vil prøve at tage dig igennem de forskellige typer campinglamper til forskellige formål.

Campinglamper med genopladeligt batteri: Fleksible og praktiske

Når mørket sænker sig over campingpladsen, er det rart at have ekstra lys – ligegyldigt om du ligger i telt eller campingvogn. Genopladelige lamper er som skabt til formålet; LED campinglamper på batteri er en fleksibel og praktisk løsning. Hvordan er en campinglampe genopladelig? Den har et campinglampe batteri, som nemt kan få lampen til at lyse i timevis på en enkelt opladning. De er nemme at tage med derhen, hvor du har brug for lys, og mange af dem er genopladelige udendørslamper, så du kan bruge de batteridrevne lamper til camping hvor som helst. Hvis du ligger i telt eller ikke har strøm tilsluttet campingvognen, er en camping lampe på batteri det helt perfekte valg – og så skal du heller ikke bekymre dig om at snuble over ledninger.

Spar penge på lyset med en solcelle campinglamper LED

Hvis du leder efter udendørs belysning til campingpladsen, er solcellelamper et oplagt valg. LED lamper er allerede et miljøvenligt valg med et lavt energiforbrug, men med solceller kan du helt eliminere behovet for elektricitet. Du kan finde mange forskellige typer; lige fra dekorative og hyggelige udendørs lyskæder til praktiske LED bordlamper. Hvor andre lamper har brug for elektricitet, bruger denne type campinglampe solcelle, der kan indfange solens UV-stråler, til at oplade. Når mørket falder på, tænder lyset automatisk. For at bevare et godt forhold til dine campingnaboer er det en god idé at vælge udendørs lamper, der ikke giver et meget kraftigt lys, der kan genere andre campister.

Få mere hygge i campingvognen og forteltet med LED campinglamper

Selvom der (for det meste) er tørt i forteltet og campingvognen, er det fornuftigt at vælge campinglamper LED, der ikke er for følsomme overfor fugt. Hvis du vil være fri for bekymringer og bøvl med ledninger, er batterilamperne også en fantastisk løsning her. Du kan finde batteridrevne lamper i alle afskygninger; fra LED gulvlamper til LED loftlamper og endda LED spots. Du kan med fordel vælge en kombination af forskellige genopladelige lamper, så du både kan lave hyggebelysning og praktisk generel belysning til spisning, spil eller til at læse.

Der er mange forskellige måder at skabe en hyggelig stemning med LED belysning; for eksempel med LED lyskæder. Du kan også vælge at bruge LED stearinlys, der giver samme varme lys som levende lys, men uden brandfare eller vindfølsomhed. Du kan finde kunstige stearinlys i alle afskygninger, og vi har både LED fyrfadslys, LED bloklys, LED søjlelys og LED stagelys, så du kan få 100% brandsikre lys i alle dine lanterner og lysestager. Du har med andre ord rig mulighed for at få mere lys og hygge dit telt, campingvogn eller shelter uden at skulle trække en eneste ledning – og du kan også se besparelser på den endelige strømregning til campingpladsen.

Lommelygter og pandelamper er uundværlige til din campingtur

Når du tager på camping – uanset om det er på en campingplads eller i det fri – kan du få brug for en lommelygte. Måske skal du gå op til toiletbygningen om natten eller tænde bål i mørke, og her er det essentielt at have lys med sig. Hvis du gerne vil have hænderne fri, kan du vælge en pandelampe, men generelt kan du komme rigtig langt med en god, transportabel lampe. Mange af de batteridrevne campinglamper kan også bruges, men nogle gange er det rarere at have spotlys i stedet for en lampe, der udsender lys i alle retninger. Og så er ingen campingtur komplet uden en lommelygte.

Genopladigelige lamper

Loading...