Popular posts

  • Hvad er lumen
    Hvad er lumen
    1107 Visninger

    Hvad er lumen? Det er et spørgsmål, som mange står med, når de skal købe LED pærer. Og det er ikke sært. For udover at være et kryptisk ord, så virker lumen også ret abstrakt. I denne artikel forklarer vi lumen – hvad det betyder, og hvordan du omregner lumen til watt.

    Læs mere
  • Guide til opsætning af lamper
    Guide til opsætning af lamper
    443 Visninger

    Her har vi samlet nogle enkle råd om opsætning af lamper. Det er nemlig ikke særlig svært at sætte lamper op selv – når du bare ved, hvordan du skal gøre.

    Læs mere
  • Nedgravning af kabler
    Nedgravning af kabler
    409 Visninger

    Der er noget magisk ved at se en veloplyst have om natten. Den rigtige belysning kan virkelig få dine udendørs rum til at stråle, og en af de mest effektive og æstetisk tiltalende måder at opnå dette på er gennem brug af LED-lys. Men med al denne skønhed kommer også behovet for at håndtere de mindre æstetiske aspekter af projektet, som f.eks. nedgravning af kabler. I dette blogindlæg vil vi guide dig gennem processen...

    Læs mere
  • Alternativer til Philips Hue
    Alternativer til Philips Hue
    333 Visninger

    Philips Hue er et brand, der for alvor har sat sit præg på markedet for smart belysning. Deres produkter er blevet meget populære, og det er ikke uden grund. Philips Hue pærer kan nemlig gøre mange ting, som almindelige LED pærer ikke kan - de er nemlig smarte! Men hvad nu hvis du gerne vil have noget lignende, men ikke vil bruge så mange penge? Der findes heldigvis et par alternativer til Philips Hue.

    Læs mere
  • LED lys i brusekabine
    LED lys i brusekabine
    304 Visninger

    LED-lys er en fantastisk måde at forvandle et almindeligt rum til et unikt og indbydende område. En af de mest spændende anvendelser af LED-lys er i brusekabinen, hvor lysstriben kan bidrage til at skabe en afslappende atmosfære, der gør dine daglige brusebade til en oplevelse i sig selv.

    Læs mere
  • Guide til valg af den rigtige sokkelstørrelse på din LED pærer
    Guide til valg af den rigtige sokkelstørrelse på din LED pærer
    285 Visninger

    Når man skal erstatte en elpære med eksempelvis en ny LED pærer, er det vigtigt at finde den rigtige sokkelstørrelse. De fleste kender nok sokkeltyperne E14 og E27, der er de mest almindelige, men der findes mange forskellige typer. I denne guide vil vi give dig et overblik over de forskellige typer sokler, så du kan vælge den korrekte erstatning for din nuværende pære.

    Læs mere
  • Inspiration til belysning på badeværelset
    Inspiration til belysning på badeværelset
    147 Visninger

    Hvad er et drømme badeværelse? Her er i hvert fald et rigtigt godt bud på et drømme badeværelse i 2022. Denne er komplet med LED bånd som belysningen hele vejen igennem. Fra Loft lys til lys bag spejl. Det giver et unikt og smukt design men også det personlige touch som kan gøre forskellen.

    Læs mere
  • Havebelysning inspiration
    Havebelysning inspiration
    138 Visninger

    Sommeren er tiden til at nyde sin have. Dagene er længere, og vejret er varmere, så få det bedste ud af det! En god måde at nyde din have mere på, er ved at bruge LED-belysning.

    Læs mere
  • Hvor meget strøm bruger en LED lyskæde?
    Hvor meget strøm bruger en LED lyskæde?
    131 Visninger

    Hører du til blandt dem, der overvejer helt at droppe lyskæderne i år, når der skal pyntes op til jul på grund af de stigende elpriser? Det behøver du faktisk ikke. Selv med de stigende elpriser kan det sagtens lade sig gøre at pynte op med hyggeligt julelys, uden det gør den store forskel på din elregning, hvis du vælger en LED lyskæde.

    Læs mere
  • Lysstofrør udgår
    Lysstofrør udgår
    127 Visninger

    Det er officielt! Fra d. 24. august 2023 indtræder en udfasning af lysstofrør som en del af EU's direktiver for at gøre op med energiineffektiv belysning. Hvis du er en af de millioner, der bruger de almindelige T5 og T-8 lysstofrør, så er det tid til at skifte lysstofrør til LED. Men fortvivl ikke! Vi guider dig igennem denne overgang med tips, professionel rådgivning, og selvfølgelig, de bedste produkter på markedet.

    Læs mere
  • Hvor mange spots i køkken?
    Hvor mange spots i køkken?
    110 Visninger

    Køkkenet er et af de mest brugte rum i hjemmet, og det er vigtigt at have tilstrækkeligt med spots for at opnå den ønskede belysning. Men hvor mange spots er nødvendige for at opnå denne belysning?

    Læs mere
  • Solcelle lys - Hvordan og hvorfor?
    Solcelle lys - Hvordan og hvorfor?
    87 Visninger

    Solcelle LED lys er en fantastisk måde at oplyse haver og terrasser på. De er miljøvenlige og kan være med til at skabe en behagelig atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde udelivet. Solcelle lamper kræver ikke fast strøm installation, da de oplades i solens lys og kan herefter tændes og lyse op i flere timer. Det giver mulighed for at forlænge din tid udendørs, da den så ikke er bestemt af dagens vejr.

    Læs mere
Showing 1 to 12 of 25 (3 Pages)
Blog navigation