Nedsat pris! Outlet: LEDlife LUX4 LED spot - 4W, 230V, GU10, RA 97 ledlife Udvid

Outlet: LEDlife LUX4 LED spot - 4W, 230V, GU10, RA 97

LEDlife LEDlife

Ny

Passer til GU10 sokkel og loftspot/downlight.

God linse der giver en perfekt spredning.

Læs mere..

  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

DKK 48,10

inkl. moms

DKK 74,00 inkl. moms

-35%

På lager.


Oplev Fremragende Belysning med LEDlife LUX4 LED Spot

Opgrader din belysningsløsning med denne avancerede LED-spot, som leverer højeste lyskvalitet perfekt til både hjemlige og professionelle miljøer. LEDlife LUX4 LED spot er den ideelle erstatning for traditionelle lyskilder.

  • Effektivitet: Med en effekt på kun 4W, erstatter denne spot en traditionel 55W pære, hvilket sparer energi uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Strømforsyning: Designet til at forbinde direkte til 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil.
  • Lysstyrke og Spredning: Med en imponerende lysstyrke på 350 lumens og en spredningsvinkel på 60 grader, opnår du en jævn og bred belysning, der lyser ethvert rum op med klarhed.
  • Lyskvalitet: Den høje RA-værdi på 95-99 sikrer, at hver farve fremstår levende og præcis. Dette gør den optimal til miljøer, hvor præcis farvegengivelse er kritisk.
  • Valgmulighed: Tilgængelig i både dæmpbar og ikke-dæmpbar version, kan du vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og stemning.
  • Lang Levetid: Takket være LED'er af den højeste kvalitet og en pålidelig driver, kan du forvente op til 50.000 timers drift med minimalt lysfald.

LEDlife LUX4 leverer en belysningsoplevelse, der kombinerer både funktionalitet og æstetik. Dens kompakte dimensioner på 55 x Ø50 mm gør den nem at integrere i en bred vifte af lamper og belysningsarmaturer. Perfekt til både nybyg og renovering, hvor både effektivitet og design er prioritet. Vælg LEDlife LUX4 for en investering i varig kvalitet og lysstyrke.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2800K
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 97
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 55W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.