CHLOE AR111 loftslampe - Rund hvid, justerbar, GU10 AR111 Spectrum Udvid

CHLOE AR111 loftslampe - Rund hvid, justerbar, GU10 AR111

Spectrum Spectrum

5898-0

Ny

Chloe overflade monteret spot er let at installere og kan skiftes ud efter behov.
Den udskiftelige lyskilde sikrer dig en fleksibel løsning og lang levetid. 

Husk at tilkøbe pære.

Læs mere..

DKK 190,00

inkl. moms

På lager.


Elegant Belysningsløsning til Dit Hjem

Forny atmosfæren i dit hjem med den stilfulde CHLOE AR111 loftslampe. Denne lampe kombinerer moderne design med funktionalitet, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje elegance og lys til deres rum.

Design og Funktionalitet

CHLOE AR111 har et rundt, hvidt design, der ubesværet blender ind med enhver indretning. Lampens minimalistiske udtryk passer perfekt til både moderne og klassiske hjemmemiljøer. Dens justerbare funktion gør det muligt at rette lyset præcis der, hvor du har brug for det, hvilket sikrer optimal belysning af dine rum.

Tekniske Specifikationer

  • Strømforsyning: Kan tilsluttes til en 250V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere i de fleste el-installationer.
  • Lampesokkel: Udnytter en GU10 AR111 pære, hvilket giver dig alsidighed i valget af lyskilde og muligheden for at opnå ønsket lysstyrke.
  • Dimensioner: Med en kompakt størrelse på 139 x 100 mm, passer lampen let ind i mindre rum eller steder, hvor pladsen kan være begrænset.

Holdbarhed og Sikkerhed

Med en IP20 klassificering er denne loftslampe ideel til indendørs brug, hvor der ikke kræves vandmodstand. Husk, at det ikke anbefales at bruge lampen i fugtige miljøer som badeværelser.

For din ro i sindet tilbyder producenten en 5 års garanti på produktet, der sikrer dig mod eventuelle fabrikationsfejl og giver dig fred i sindet ved dit køb.

Anvendelsesmuligheder

CHLOE AR111 loftslampen kan anvendes i en bred vifte af indstillinger, hvilket gør den utrolig alsidig. Overvejer du at pifte dit køkken, din stue, eller hjemmekontor op? Denne lampe kan levere både fokuseret og ambient belysning, afhængigt af dine behov.

Afsluttende tanker

Samlet set er CHLOE AR111 loftslampen en fremragende løsning for dem, der søger en kombination af stilfuldt design og gennemtrængende belysning. Med dens justerbarhed, energibesparende GU10 AR111 pærekompabilitet, og den medfølgende garanti, kan du være sikker på, at du får en lampe, der ikke blot er æstetisk tiltalende, men også funktionel og holdbar.


Populære tilkøb:
- V-Tac 1 meter skinne til skinnespots - Hvid, 3-faset, komplet med tilslutning og endeprop
- V-Tac 1,5 meter skinne til skinnespots - Hvid, 3-faset, komplet med tilslutning og endeprop
- V-Tac 2 meter skinne til skinnespots - Hvid, 3-faset, komplet med tilslutning og endeprop

Lyset
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Bredde 139 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Spænding 250