CHLOE GU10 IP65 Rund Hvid - Uden Lyskilde Spectrum Udvid

CHLOE GU10 IP65 Rund Hvid - Uden Lyskilde

Spectrum Spectrum

5935-0

Ny

Spectrum LED hvid loftlampe

Lampen er ekskl. lyskilde

Oplev det elegante design og den holdbare konstruktion med Chloe LED loftlampe, som er perfekt til at tilføje et moderne touch til ethvert rum.

  • Elegant cylinderformet design: Chloe LED loftlampen byder på et stilfuldt og tidløst look, der passer til enhver indretning.
  • GU10 fatning: Lampen er kompatibel med GU10 lyskilder, hvilket giver dig frihed til at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov.
  • IP65 klassificering: Med en høj IP65 beskyttelse er lampen ideel til både indendørs og udendørs brug, da den er støv- og vandtæt.
  • Nem installation: Den loftmonterede lampe er let at installere, hvilket gør den til en praktisk løsning for enhver bolig eller kommerciel indstilling.
  • Fleksibilitet uden lyskilde: Chloe LED loftlampen leveres uden lyskilde, så du kan vælge præcis den type og styrke, der passer til dine belysningsbehov.

Læs mere..

DKK 131,00

inkl. moms

På lager.


Robust og Elegant Loftspot til Enhver Udendørs Anvendelse

Opgrader dit udendørs belysningsarrangement med denne stilfulde og holdbare spotlight. CHLOE GU10 IP65 Rund Hvid forener funktionalitet og design, der passer perfekt til ethvert moderne hjem. Med sin enkle og elegante runde form i hvid, tilbyder dette produkt ikke blot belysning, men fungerer også som et æstetisk element i din udendørs indretning.

Funktioner og Fordele

  • Vandtæt Design: Med en IP65-klassificering er denne loftspot ideel til udendørs brug, da den er modstandsdygtig overfor vandstænk og regnvand. Slut med bekymringer om fugtskader.
  • Nem Tilslutning: Produktet er designet til at blive tilsluttet til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og enkel.
  • Kompakte Dimensioner: Med dimensionerne 97 x Ø90 mm passer dette spot perfekt ind i begrænsede rum, mens dets runde form tilføjer en diskret elegance til dit udendørsområde.

Kvalitetsmaterialer og Høj Ydeevne

Dette produkt er fremstillet af højkvalitets materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og optimal ydeevne. Det hvide finish supplerer ethvert udendørs farveskema, mens dets diskrete design integreres problemfrit i enhver facade eller terrasse indretning.

Anvendelsesmuligheder

Perfekt til en række udendørs applikationer, CHLOE GU10 IP65 kan bruges til at belyse indgangspartier, terrasser, havegange eller oplyse din garage. Dens alsidighed og robusthed gør den til en fremragende løsning til både private hjem og kommercielle bygninger.

Bemærk

Det er vigtigt at bemærke, at produktet leveres uden lyskilde, hvilket giver dig mulighed for at vælge en GU10 pære, der bedst opfylder dine specifikke lystekniske behov. Dette sikrer fleksibilitet i forhold til lysstyrke og farvetemperatur, så du kan skabe den ønskede atmosfære.

Investér i CHLOE GU10 IP65 Rund Hvid og oplev kombinationen af stil, holdbarhed og høj ydeevne, der bringer belysning i topkvalitet til dit udendørs miljø.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Dimensioner
Fatning GU10
Højde 97 mm.
Diameter 90 mm.
Materiale ALUMINIUM, GLASS
Effekt & spænding
Spænding 230V
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet