LEDlife T8-Pro33 - 5W LED rør, 33 cm

LEDlife LEDlife

Ny

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

Ved dobbeltarmatur skal der dog laves en mindre elektrisk ændring - denne må du gerne selv lave. Der medfølger naturligvis dansk guide. 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 133,00

inkl. moms

På lager.


Effektiv og holdbar belysning med LEDlife T8-Pro33

LEDlife T8-Pro33 er en innovativ løsning inden for belysning, der kombinerer effektivitet med lang levetid. Dette 5W LED T8 rør er designet til at erstatte traditionelle 10W lysstofrør ved at give dig en energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Specifikationer

  • Effekt: 5W
  • Erstatningsniveau: 10W traditionelt lysstofrør
  • Dimensioner: 330 x Ø30 mm

Fremragende lysudbytte

Med en lysstyrke på 675 lumens og en bred spredningsvinkel på 180 grader, sikrer LEDlife T8-Pro33 en jævn og omfattende lysdækning. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 bidrager til et naturligt lysmiljø, der tydeligt og autentisk viser farverne i dit rum.

Valgfri lyskulør

Tilpas din belysning efter behov ved at vælge mellem to lyskulører:

  • Varm hvid (3000K): Skab en behagelig og afslappende atmosfære med en varm glød, der passer perfekt til hyggelige stunder.
  • Neutral hvid (4200K): Ideel til arbejdsområder, da lyset er uden blå eller gule nuancer, hvilket giver en naturlig og neutral belysning af omgivelserne.

Lang levetid og pålidelig ydeevne

Dette LED rør er konstrueret i høj kvalitet for at sikre en lang og pålidelig levetid på op til 50.000 timer. Med minimal lysstyrke-degradering over tid og en professionel driver samt effektiv køling, kan du stole på produktets holdbarhed og stabilitet.

LEDlife T8-Pro33 kobles direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Denne alsidige belysningsløsning er velegnet til både privat og professionelt brug, hvor der ønskes en vedligeholdelsesvenlig og energieffektiv lyskilde.

Forvandl dine rum med LEDlife T8-Pro33

Gør overgangen til LED-belysning lettere og mere effektiv med LEDlife T8-Pro33. Dets enkle udskiftningsproces og betydelige energibesparelser gør det til et fremragende valg for dem, der ønsker moderne, pålidelig og miljøvenlig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 675 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 330 mm.
Diameter 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 10W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.