LEDlife T8-Pro40 - 9W LED rør, 40 cm

LEDlife LEDlife

Ny

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

Ved dobbeltarmatur skal der dog laves en mindre elektrisk ændring - denne må du gerne selv lave. Der medfølger naturligvis dansk guide. 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 154,00

inkl. moms

På lager.


Effektiv og Alsidig Belysning

Uanset om du leder efter en økonomisk og energieffektiv belysningsløsning til dit hjem eller din arbejdsplads, er LEDlife T8-Pro40, 9W LED rør den perfekte erstatning for traditionelle lysstofrør. Med blot 6W forbrug tilbyder dette rør en bekvem og bæredygtig måde at reducere energiforbruget, samtidig med at det leverer en lysstyrke på hele 800 lumens.

Avanceret Lyskvalitet

Med en imponerende RA-værdi på 80-85, sikrer LEDlife T8-Pro40 en høj lyskvalitet, der giver et lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det placeres i et køkken, kontor eller i hobbyrummet, vil det jævnt fordelt lys med en spredning på 180 grader sikre, at hele rummet oplyses på en behagelig og effektiv måde.

Langtidsholdbar Ydeevne

Dette LED rør er designet til at vare. Ved at anvende LED af den højeste kvalitet kan du forvente en levetid på op til 50.000 timer. Det er kombineret med en professionel og driftssikker driver samt et robust kølesystem, der sikrer minimal lysstyrkeforringelse over tid. Dette gør LEDlife T8-Pro40 til en investering, der betaler sig selv tilbage mange gange.

Fleksible Lyskulturer

  • Varm hvid: Skab en indbydende og hyggelig atmosfære med den varme lysfarve, perfekt til stuer og afslapningsområder.
  • Neutral hvid (4200K): Optimal til arbejdsområder, hvor klart og naturligt lys er ønsket. Ideelt til kontorer og køkkener.

Simplificeret Installation

LEDlife T8-Pro40 kræver ingen kompleks installation, da det nemt kan tilsluttes til en 230V forsyning. Dette gør det bekvemt for både private og professionelle installationer.

Kompakte Dimensioner

Med dimensionerne 400 x Ø30 mm passer dette LED rør perfekt i de fleste armaturer, uden at gå på kompromis med lysstyrken eller effektiviteten.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 400 mm.
Diameter 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 10W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.