LED EXIT skilt til skinne - 3W, 2 timers batteri, inkl. piktogrammer, til 3-faset skinner. Udvid

LED EXIT skilt til skinne - 3W, 2 timers batteri, inkl. piktogrammer, til 3-faset skinner.

LEDlife LEDlife

12305-0

Ny

LED nødbelysning til 3-faset skinner.

Lyser i op til 2 timer i tilfælde af strømafbrydelse.

Lades fuldt op igen på 16 timer.

Inkl. piktogrammer til udskiftning.

Passer til standard 3-faset (4-wire) skinner eks. V-Tac, SpectrumLED eller Global skinner.

Læs mere..

DKK 758,00

inkl. moms

Sendes inden for 44-46 dage


Effektiv og pålidelig LED EXIT skilt til skinne

Dette LED EXIT skilt til skinne er den ideelle løsning til at sikre korrekt og effektiv nødudgangsmarkering i bygninger. Med sin 3W effekt og brug af LED-teknologi, leverer skiltet en stærk og lysende markering, der er nem at se, selv i mørke og røgfyldte omgivelser.

Høj kvalitet og pålidelig ydeevne

LED EXIT skiltet til skinne er af høj kvalitet og bygget til at vare. Det tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig. Med et 2 timers batteri sikrer skiltet at nødudgangsmarkeringen fortsætter med at fungere i tilfælde af strømafbrydelse.

Stærk lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 140 lumens og en bred spredning på 140 grader, sikrer skiltet en jævn fordeling af lyset og en stærk nødudgangsmarkering. Uanset hvor i rummet du befinder dig, vil skiltet være tydeligt synligt og vejlede dig til den nærmeste nødudgang.

Kompakt design

LED EXIT skiltet har en dimension på 157 x 33 x 329 mm, hvilket gør det kompakt og pladsbesparende. Det kan nemt monteres på væggen eller i loftet, og fylder minimalt i det område, hvor det er installeret.

Klar og tydelig nødudgangsmarkering

Skiltet leveres med piktogrammer, der tydeligt viser nødudgangsretningen. Dette sikrer, at alle i bygningen kan forstå og følge evakueringsvejledningen, selv i paniksituationer.

Beskyttelse mod vand

LED EXIT skiltet er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er egnet til indendørs brug og kan installeres i forskellige typer bygninger, såsom kontorer, hoteller, indkøbscentre og mange andre.

Dette LED EXIT skilt til skinne er den ideelle løsning til at sikre korrekt og effektiv nødudgangsmarkering i bygninger. Dets høje lysstyrke, brede spredning af lyset og tydelige piktogrammer sikrer sikkerheden for alle i tilfælde af nødsituationer.

Lyset
Kold hvid kulør 5000K
Lysstyrke 140 lumens
Spredning 140 grader
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 33 mm.
Bredde 157 mm.
Dybde 329 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V