V-Tac UFO LED pære - 18W, Samsung LED chip, E27 samsung Udvid

V-Tac UFO LED pære - 18W, Samsung LED chip, E27

V-Tac V-Tac

Ny

UFO pære på 18W fra V-Tac.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 150,00

inkl. moms

På lager.


LED pære til UFO belysning

V-Tac UFO LED pæren er en kraftfuld og energieffektiv belysningsløsning til både private hjem og kommercielle lokaler. Med en effekt på 18W erstatter denne LED pære en traditionel 90W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Den store E27 fatning gør det nemt at installere pæren i eksisterende pærer og den kan tilsluttes direkte til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 1200 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at belyse større områder.

Det naturlige lys fra pæren har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at alle farver vises klart og ægte. Dette er med til at skabe en behagelig atmosfære, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Pæren er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med en 5 års producentgaranti, hvilket sikrer både kvalitet og holdbarhed.

Med en forventet levetid på op til 30.000 timer og en minimal reduktion i lysstyrke over tid, er denne LED pære et pålideligt valg. Den professionelle driver og effektive køling bidrager yderligere til den lange levetid og stabile ydeevne.

Kulør på lyset

Pæren fås i en varm hvid farvetemperatur på 3000K, som giver en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideelt til steder, hvor man ønsker at skabe et indbydende miljø.

Dimensioner og beskyttelse

Med dimensionerne 125 x Ø220 mm passer pæren i de fleste armaturer. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er vandtæt og derfor bør anvendes indendørs.

Samlet set er V-Tac UFO LED pæren en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning med høj lyskvalitet og lang levetid. Med dens praktiske egenskaber og behagelige lysfarve, er den velegnet til en bred vifte af anvendelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 125 mm.
Diameter 220 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 90W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.