LEDlife 3,5W LED pære - 230V, G9 ledlife Udvid

LEDlife 3,5W LED pære - 230V, G9

LEDlife LEDlife

Ny

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

På lager.


Effektiv og Alsidig LED Pære til Enhver Belysningsløsning

Denne 3,5W LED pære med G9 fatning er ideel til både hjemmet og professionelle miljøer, hvor der er behov for pålidelig og energieffektiv belysning. Med en driftsspænding på 230V er den nem at integrere i eksisterende belysningssystemer.

Et af pærens mest bemærkelsesværdige egenskaber er dens forbløffende lysudbytte på 400 lumens, der i kombination med en høj spredning på 360 grader sikrer en jævn og effektiv fordeling af lys i hele rummet. Denne funktion gør den ideel til brug i både store og små rum, hvor god lysspredning er nødvendig.

Pæren leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt og klart lys. Dette niveau af lyskvalitet er tilstrækkeligt for langt de fleste anvendelser og sørger for, at farver fremstår ægte og levende.

Kulør på lyset

  • Varm hvid (3000K) - Giver en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning i stuen eller soveværelset.

De kompakte dimensioner på 50 x Ø15,5 mm gør LED pæren ekstraordinært alsidig og let at bruge i mange forskellige lamper og lyssituationer, især hvor der er begrænset plads.

Denne LED pære er ikke kun et energieffektivt valg, men også et miljøvenligt alternativ, der hjælper med at reducere energiforbruget og samtidigt leverer uovertruffen ydeevne. Det er en perfekt løsning for dem, der søger en kombination af stil, funktionalitet og bæredygtighed i deres belysningsløsninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning G9
Højde 50 mm.
Diameter 15,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3,5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.