LED panel 60x60

LED panel 60x60

64 varer
Viser 1 - 64 af 64 produkter

LED panel 60x60 

Paneler i størrelsen 60 x 60 cm (600 x 600 mm), som passer i bl.a. systemlofter og troldtekt, eller i vores påbygningsrammer

LED panel 60x60 til kontor og private hjem

LED paneler er velegnede til at skabe et smukt oplyst miljø i både kontorer og private hjem. Disse flade paneler er blevet populære de seneste år og har i høj grad erstattet traditionelle armaturer. De giver en naturlig lysoplevelse og kan fungere som en dekorativ funktion i både kommercielle og private miljøer. Det praktiske ved LED lyspaneler er, at de er ekstra tynde og derfor ikke fylder meget i et rum. Vi har LED paneler i mange forskellige størrelser og former; blandt andet 30x120 cm, 30x30 cm og runde paneler samt tilbehør som wire ophæng, monteringsklips, indbygningsrammer, påbygningsrammer og alt andet, du skal bruge til at installere dine LED paneler.

Oplys dit rum med LED-paneler 60x60

I dag er loftpaneler og LED lyspaneler blevet et populært valg som lyskilde, da de skaber en dekorativ, funktionel og stilren belysning. De er et godt alternativ til traditionelle loftlamper og LED spots, og panelerne kan bidrage til at åbne rummet op, ligesom et ovenlysvindue ville gøre. LED paneler har en stor flade, og derfor kan de give et jævnt og kraftigt lys. Monteringen af et LED 60x60 loftpanel er nem, og det behagelige lys fra panelet blænder ikke, hvilket er en fordel. Vi har også MultiColor paneler med farveskift – perfekt til fest og farver. Du kan også bruge LED bånd til at skabe en interessant, kreativ og moderne belysning.

60x60 LED panel til troldtekt og systemlofter

Frigør potentialet i dit rum med vores LED-panel 60x60. Vores udvalg af LED indbygningspaneler er perfekt til systemlofter og troldtekt-lofter. Vores LED panel 60x60 troldtekt kan let integreres i et troldtekt loft og giver en naturlig og behagelig belysning. LED panelerne blender diskret ind med loftet, så du kan få kvalitetsbelysning, der ikke tiltrækker sig unødig opmærksomhed. Alle vores LED paneler er nøje udvalgt for deres kvalitet, og du kan finde et stort udvalg fra mærker som Aigostar, Eglo og Eglo Smart.

Tilføj et professionelt touch til dine lofter med LED-paneler 60x60

Vores LED-paneler 60x60 giver den perfekte belysningsløsning til ethvert rum. Disse paneler er designet til at passe perfekt til indbygning i troldtekt og systemlofter og fås i mange størrelser – blandt andet 60 x 60 cm (600 x 600 mm). De er også velegnede til brug i vores påbygningsrammer, så du får et professionelt og stilfuldt touch til dine lofter. Vi har flere LED panel 60x60 IP44. Disse paneler er IP44-ratede, hvilket betyder, at de er relativt modstandsdygtige over for støv og vand. Derfor kan du finde LED paneler, der passer til alle rum. Dette giver dig en ekstra sikkerhed for kvaliteten af din belysning.

LED panel 60x60 med ramme

Du kan få alle fordelene ved et LED panel, uanset hvilken type loft du har. Forvandl dit LED-panel 60x60 med vores påbygningsrammer, så du får total frihed til at placere lampen. Du kan montere panelet direkte på loftet, hænge det op med wire eller endda på væggen. Denne ramme passer perfekt til 60x60-panelet og giver en enkel og elegant løsning til at tilpasse dit panel. Rammen har et stilfuldt udseende og kan bruges til at fuldende designet og tilføje personlighed og karakter til dit LED-panel.

Forskellige belysningsmuligheder med LED panel 60x60 dæmpbar

Du kan også vælge dæmpbare LED paneler, så du kan justere lysets intensitet efter dine præferencer. Et LED panel 60x60 dæmpbar er en praktisk løsning, da du kan justere lysstyrken (lumen) efter behov og skabe en hyggelig stemning i rummet. Dette er en god måde at opnå større fleksibilitet og komfort i et rum, da det giver mulighed for at skabe den perfekte belysning til ethvert behov. Et dæmpbart LED-panel kan også bruges til at reducere energiforbruget, hvilket er godt for miljøet og kan spare dig for endnu flere penge på din elregning. Vær opmærksom på, at der er kommet ny energimærkning, hvor A++ og A+++ har skiftet navn til F; men de er lige så energibesparende som førhen.

Vælg den rigtige farvetemperatur til LED panel 60x60

Om lyset fra LED panelet er varmt eller koldt, indikeres med farvetemperaturen målt i Kelvin. Jo højere Kelvin-værdien er, des mere kold og blålig bliver belysningen. Hvis lysfarven er mellem 2.700k og 3.300k, giver LED lampen et varmt hvidt lys, der minder om lyset fra en gammeldags glødepære. 3.500-4.000k er neutrale farver, og 4.000-5.000k svarer til naturligt sollys, mens lystemperaturer over 5.000 kelvin giver et koldt lys. Vi har LED 60x60 paneler fra 2700k til 6500k, så uanset om du vil have varm belysning med et LED panel 60x60 3000k, neutral belysning med et LED panel 60x60 4000k eller kold belysning med et LED panel 60x60 6000k, kan du finde det lige her. Mange af vores LED paneler lader dig justere farvetemperaturen efter behov, så du ikke er låst fast på én funktion til lyset.

Få et bedre arbejdsmiljø med LED paneler 60x60

God belysning har mange positive effekter – både fysisk og mentalt. Godt lys på arbejdspladsen øger produktiviteten, koncentrationen og den generelle trivsel. LED paneler 60x60 giver et godt lysudbytte med et lavt energiforbrug sammenlignet med andre lyskilder. LED-panelet er meget effektivt og har en lang levetid, så du kan spare mange penge på længere sigt. Panelerne giver et godt, generelt lys af høj kvalitet og med god farvegengivelse, hvilket kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø.

Philips Hue Aurelle 60x60 LED panel

Med et LED panel 60x60 Hue kan du styre belysningen efter dine behov sammen med resten af dine Philips Hue-produkter og skabe forskellige atmosfærer i rummet. Du kan ændre farven og styrken på lyset, så den altid passer til dit humør eller den ønskede stemning. Philips Hue revolutionerede markedet for intelligent belysning, og hvis du leder efter en Smart loftlampe, er Philips Hue Aurelle 60x60 et godt valg.

Filter

Pris
DKK 2 DKK 1296
Kulør
mere.. mindre
Filter