Spectrum 18W LED loftslampe - Ø25cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring Spectrum Udvid

Spectrum 18W LED loftslampe - Ø25cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring

Spectrum Spectrum

Ny

Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.

Læs mere..

  • Varm
  • Kold

DKK 134,00

inkl. moms

På lager.


LED Loftslampe med Elegance og Effektivitet

Opgrader dit indendørs belysningsmiljø med den stilfulde og højeffektive 18W LED loftslampe. Denne lampe er designet til at levere en fremragende belysningsoplevelse med dens optimale dimensioner og moderne udseende. Den er ideel til både hjemmet og kontoret og integrerer problemfrit i ethvert interiør.

Funktioner og Specifikationer

  • Effekt: 18W
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 2000 lumens
  • Spredning: 115 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Denne lampe sikrer en jævn og bred fordeling af lyset med en spredning på 115 grader, hvilket gør den perfekt til at lyse større områder op. Med en lysstyrke på 2000 lumens kan du nyde en lys og indbydende atmosfære.

Naturlig og Ægte Farvegengivelse

Den høje lyskvalitet med en RA værdi mellem 80-85 betyder, at lampen gengiver farver på en naturlig og autentisk måde. Det giver en visuelt tiltalende atmosfære uden at fordreje farverne.

Fleksibel Lyskulør

Vælg mellem to forskellige lyskulører for at skabe dén stemning, der passer bedst til dit rum:

  • Varm hvid (3000K): Skab en indbydende og afstressende atmosfære med et varmt lys, ideelt til hyggelige stunder.
  • Kold hvid (6000K): Perfekt til specifikke anvendelser såsom malerkabiner, akvarier eller dekorative formål, hvor et klart og koncentreret lys er påkrævet.

Stilet og Robust Design

Lampen kommer med et moderne design med en hvid kant og en inkluderet sort ring, hvilket tilføjer et elegant strejf til din indretning. Med dimensionerne på 52 x Ø250 mm, passer den perfekt i både små og større rum. Desuden har den en vurdering på IP54, hvilket gør den modstandsdygtig over for fugt og vandstænk, så den kan installeres i badeværelser eller fugtige områder med tryghed.

Med denne LED loftslampe får du en kombination af stil, kvalitet og funktionalitet, der vil oplyse dine rum på den mest attraktive måde. Oplev forskellen med et produkt, der prioriterer lyskvalitet og design i en harmonisk enhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 115 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 52 mm.
Diameter 250 mm.
Materiale PC
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.