Spectrum 32W LED loftslampe - Ø38cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring Spectrum Udvid

Spectrum 32W LED loftslampe - Ø38cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring

Spectrum Spectrum

Ny

Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 253,00

inkl. moms

På lager.


Introduktion til Spectrum LED Loftslampe

Den elegante Spectrum 32W LED loftslampe er designet til at kombinere moderne stil med funktionel belysning i alle rum. Med en diameter på 38 cm og en højde på blot 5,2 cm præsenterer den sig som en slank og stilren løsning til dit hjem eller kontor. Lampen har en hvid kant og leveres med en dekorativ sort ring, der giver et tidløst og sofistikeret udseende.

Energibesparende og Effektiv Belysning

Med en effekt på 32W tilsluttet til en 230V forsyning, leverer denne loftslampe en fremragende lysstyrke på 3380 lumens. Den brede spredning på 115 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt, hvilket gør den ideel til belysning af større rum. Det betyder, at du kan nyde en klar og effektiv belysning uden at skulle bekymre dig om energiforbrug eller lyspærer, der skal skiftes ofte.

Høj Kvalitet af Lys

Spectrum LED loftslampen tilbyder en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der fremhæver farverne flot og ægte. Dette gør lampen velegnet til både arbejds- og opholdsrum, hvor det er vigtigt med en klar og behagelig lysgengivelse.

Valg af Lysfarve

En af de unikke egenskaber ved denne LED loftslampe er muligheden for at vælge mellem tre forskellige lysfarver:

  • Varm hvid (3000K): Skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til stuen eller soveværelset.
  • Neutral hvid (4000K): Ideel til arbejdsområder som køkkener eller kontorer, hvor et klart og neutral lys er nødvendigt.
  • Kold hvid (6000K): Med et karakteristisk blåligt skær, er denne farve velegnet til specielle formål som akvarier eller dekoration.

Robust og Velegnet til Fugtige Miljøer

Lampen er designet med en høj IP54 klassificering, hvilket betyder at den kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den oplagt til rum som badeværelser eller køkkener, hvor der ofte er høj luftfugtighed.

Afslutning

Spectrum 32W LED loftslampen kombinerer effektivitet, stil og funktion i en enkelt pakke. Med dens fleksible lysmuligheder og modulære design, er det en investering i en pålidelig belysningsløsning, der tilgodeser en bred vifte af belysningsbehov og smag. Med dens elegante udseende og imponerende tekniske specifikationer, vil denne loftslampe helt sikkert forbedre både atmosfære og funktionalitet i dit hjem eller arbejdsrum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 3380 lumens
Spredning 115 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 5,2 mm.
Materiale PC
Effekt & spænding
Forbrug 32W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.