Spectrum 24W LED loftslampe - Ø29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde Spectrum Udvid

Spectrum 24W LED loftslampe - Ø29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

Ny

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 167,00

inkl. moms

På lager.


Spectrum 24W LED Loftslampe

Opgrader dit rumbelysning med denne effektive og stilfulde LED loftslampe. Designet til at levere både funktionalitet og æstetik, passer denne lampe perfekt ind i enhver moderne indretning.

Spektrum er synonymt med kvalitet, og denne loftslampe er ingen undtagelse. Med en effekt på 24W, kombinerer lampen lavt energiforbrug med høj lysstyrke, hvilket gør den til en bæredygtig løsning for dit hjem eller kontor.

Specifikationer og Funktioner

  • Lysstyrke: Med en lysudgang på 2650 lumens og en bred spredningsvinkel på 120 grader, sikrer denne lampe en jævn fordeling af lys, som lyser hele rummet effektivt op.
  • Lyskvalitet: En RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er af høj kvalitet og kan gengive farverne på de belyste objekter naturligt og præcist.
  • Lysfarve: Lampen udsender et neutralt hvidt lys ved 4000K, hvilket skaber et optimalt arbejdsmiljø uden blå eller gule skær, så dine omgivelser altid fremstår naturlige.

Design og Installation

Loftslampen har en enkel men elegant hvid kant, der smukt supplerer det moderne design. Med en diameter på 29 cm og en højde på 3,8 cm, er den slank og kan let installeres i forskellige indretningsmiljøer.

Den er beregnet til 230V strømforsyning og har en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og hurtig uden behov for yderligere komponenter.

Anvendelsesmuligheder

Perfekt til brug i områder, der kræver god belysning som kontorer, køkkener, og arbejdsområder. Dog skal det bemærkes, at med en IP20 klassificering, er lampen ikke modstandsdygtig over for vand og anbefales derfor ikke til badeværelser eller udendørs brug.

Spectrum 24W LED loftslampe er en ideel løsning for dem, der ønsker kvalitetsbelysning kombineret med en stilren æstetik. Gør dit rum lysere og mere effektivt med dette fantastiske produkt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2650 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Dybde 38 mm.
Diameter Ø29 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:85-265V,50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.