Halo Design - LED Ultra Square plafond 3 step 18W sort memory

8362-0

Ny

Ultra light Square 29x29cm Sort plafond fra Halo Design går forrest i rækken inden for design og teknologi.
Plafonden er designet og udviklet af Michael Waltersdorff, der med sin passion for lys og design har lagt vægt på at få skabt en ny vinkel med denne loftlampe.
Lys behøver ikke at være kedeligt, derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest muligt lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 1200 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys både udenfor og indenfor.
Derfor har man nu en loftlampe, der giver lys ud i rummet, hvor lyset samtidig reflekteres bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er lampen designet i en slim facon, så den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Den er tillige IP54-godkendt og kan derfor også sidde udendørs.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
Ultra Light findes i flere størrelser; Ø24cm, Ø30cm Ø42cm og nu også i firkantet.
Ultra light - lys med ultra slim design fra Halo Design.

Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


En alsidig og elegant belysningsløsning til dit hjem

Med sit strømlinede design og avancerede teknologi er denne plafond den ideelle løsning til dem, der søger både æstetik og funktionalitet. Denne lampe kombinerer moderne design med ny teknologi for at skabe en lyskilde, der er både energieffektiv og stilfuld.

Effektiv og kraftfuld belysning

Udstyret med en effekt18W leverer denne LED-plafond en lysstyrke1600 lumens, hvilket sikrer, at rummet bliver oplyst optimalt. Med et fokuseret lys på 28 grader får du et kontrolleret lys, som egner sig perfekt til at fremhæve specifikke områder i rummet.

Høj lyskvalitet

Lyskvaliteten på denne lampe er sikret med en RA værdi på mellem 80-85, hvilket betyder, at farverne i rummet vises naturligt og klart. Dette gør plafonden velegnet til daglig brug og er i stand til at opfylde langt de fleste behov for belysning i hjemmet.

Robust og pålidelig

Plafonden har en IP54 klassificering, hvilket betyder den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til anvendelse både i badeværelser og andre fugtige områder, hvor standardbelysningsløsninger måske ikke er tilstrækkelige.

Dimensioner og design

Med dimensionerne 29 x Ø29 mm tilbyder denne lampe en kompakt løsning, der let kan integreres i forskellige rum uden at virke påtrængende. Den elegante sorte farve sikrer, at den passer ind i et bredt udvalg af indretninger.

Forbedret funktionalitet

  • Indbygget memory funktion sikrer, at lampen husker din foretrukne lysindstilling.
  • 3 step dæmpning gør det muligt at tilpasse belysningens intensitet efter behov. Dette er særligt nyttigt i rum, hvor belysningsbehovene kan variere.

Med denne LED Ultra Square plafond fra Halo Design, investerer du i en belysningsløsning, der kombinerer både stil og holdbarhed. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller et kommercielt rum, sikrer denne lampe en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetisk appel.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 28 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 29 mm.
Diameter 29 mm.
Materiale ABS
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Energimærke F (A-G)