Spectrum 40W LED loftslampe - Ø48,5cm, Højde: 7cm, hvid kant, inkl. sort ring Spectrum Udvid

Spectrum 40W LED loftslampe - Ø48,5cm, Højde: 7cm, hvid kant, inkl. sort ring

Spectrum Spectrum

Ny

Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 315,00

inkl. moms

Sendes inden for 12-14 dage


Elegance og Funktionalitet i Én Enkel Installation

Oplev en fremragende belysningsløsning med vores 40W LED loftslampe, skabt til at integrere både stil og effektivitet i ethvert rum. Med en diameter på 48,5 cm og en højde på 7 cm, tilbyder denne lampe en moderne æstetik med en hvid kant, suppleret af en sort ring for at skabe en elegant kontrast.

Kraftfuld og Jævn Oplysning

Lampen er designet med en effekt på 40W og tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation og drift. Den leverer en imponerende lysstyrke på 5300 lumens, hvilket giver en stærk og klar belysning velegnet til både private og kommercielle rum. Med en bred lys-spredningsvinkel på 115 grader sikres en jævn og omfattende fordeling af lyset.

Naturtro Lysoplevelse

Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, frembringer lampen et naturligt lys, der på smukkeste vis viser farverne på belyste genstande. Denne lyskvalitet opfylder langt de flestes behov for dagligt brug, uanset om det drejer sig om afslapning eller arbejde.

Justérbar Lysfarve for den Perfekte Stemning

Vælg mellem tre forskellige lysfarver for at tilpasse belysningen efter din personlige præference eller rummets behov:

  • Varm hvid (3000K): Skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til stuer og soveværelser.
  • Neutral hvid (4000K): Ideel til arbejdsrum, da lyset hjælper med at bevare fokus og koncentration uden blå eller gule toner.
  • Kold hvid (6000K): Anvendes sjældent i Skandinavien, men er velegnet til specialiserede applikationer som malerkabiner og dekorativ belysning.

Robust og Pålidelig Konstruktion

Med en høj IP54 klassificering er denne LED loftslampe i stand til at modstå fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den ideel til badeværelser og køkkener. Dens holdbare konstruktion sikrer langvarig ydeevne og minimal vedligeholdelse.

Opgrader dit hjem eller arbejdsplads med denne alsidige og effektive loftslampe, der kombinerer form og funktion i én harmonisk enhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 5300 lumens
Spredning 115 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 7 mm.
Materiale PC
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.