E27 pærer

E27 pærer

129 varer

LED pærer E27 er den ideelle løsning for dem, der ønsker at øge energieffektiviteten i deres hjem. Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af E27 LED pærer i forskellige størrelser og designs, der passer til enhver boligindretning. Ved at skifte til LED pærer E27 med stor fatning, kan du forvente en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke skal skifte pærer så ofte og også spare på elregningen. Derudover er lyset fra LED pærerne varmere og blidere for øjnene. Gør en god investering i din bolig og køb nu LED pærer E27  hos detLED.dk og bemærk forskellen med det samme.

Viser 101 - 129 af 129 produkter

LED pærer E27 - Pære med stor fatning

LED pærer E27 er den ideelle løsning for alle, der gerne vil gøre deres hjem lidt grønnere og mere energieffektivt. Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af E27 LED pærer i forskellige størrelser og designs, der passer til enhver boligindretning. Ved at skifte dine gamle E27 pærer med stor fatning ud med LED, kan du få samme lys med et lavere strømforbrug og en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke skal skifte pærer så ofte og også sparer penge på elregningen. Derudover giver LED pærer dig mange flere muligheder for at skræddersy belysningen i dit hjem. Invester i din boligs belysning og mærk forskellen! Køb E27 LED pærer hos detLED.dk, og få gavn af de mange fordele ved LED.

Hvad er en LED E27 pære med stor fatning?

E27 pæren er uden tvivl den mest almindelige i de danske hjem. Pærens sokkel har skruegevind, der skrues ind i lampens fatning. Soklens diameter er 27 mm, og derfor hedder den E27. E14 med lille fatning er næsten magen til, men måler kun 14 mm i diameter, og derfor kaldes E27 også nogle gange “stor skruefatning”. Selve pæren kan variere i form og størrelse, men et E27 gevind vil altid have samme diameter og måle omkring 3 cm i højden.

En LED E27 pære med stor fatning er en type lyskilde, der er designet til at erstatte traditionelle glødepærer. Denne LED pære ligner måske en gammeldags pære – den har samme store fatning, hvilket gør det nemt at skifte de gamle glødepærer ud med moderne og miljøvenlige LED pærer. LED-teknologi giver en meget højere energieffektivitet, længere levetid og en fantastisk lyskvalitet. De er også ofte mere holdbare og kan tåle at blive tændt og slukket ofte. Vær opmærksom på, at der er kommet ny energimærkning, så de pærer, der tidligere hed A+ og A++ nu hedder D og F – men de har stadig samme lave energiforbrug og høje miljøvenlighed som før.

Hvordan vælger man den rigtige E27 LED pære?

I gamle dage var en pære bare en pære – du skulle ganske enkelt vælge den rigtige sokkelstørrelse og watt, og så var det på plads. I dag er der uanede muligheder, og lyset er blevet en vigtig del af indretningen. Derfor er det vigtigt at vælge en pære, der har den rigtige lysstyrke, farve og form for at skabe den rette stemning i rummet, og med LED-teknologi kan du vælge lige præcis det design, der passer til din indretning. Du kan finde dekorative globe-pærer og LED pærer i retrostil med synlige “glødetråde”, der er gode som blikfang og til at skabe en hyggelig og varm atmosfære, men også effektive, diskrete og små pærer, der giver et godt lys uden at tiltrække sig unødvendig opmærksomhed.

Smarte LED pærer E27

Hvis du vil have intelligent belysning i hjemmet, er det også muligt at vælge Smart pærer med E27 sokkel. På den måde kan du tage alle dine gamle lamper med dig ind i en moderne tidsalder, hvor lyset i dit hjem kan styres fra en app på telefonen – nemt, bekvemt og super smart!

Skift fra E27 glødepære til en E27 LED pærer

Skiftet fra en E27 glødepære til en LED E27 pære er meget simpelt. Du kan bare skrue den gamle pære ud og skrue den nye LED pære i dens sted. Hvis du gerne vil skifte til en LED-pære, der giver nøjagtigt samme lys som den gamle glødepære, skal du kigge på den gamle pæres watt; denne information skal du bruge til at finde en LED pære med den rette lumen-værdi. Hvad er lumen? Lumen indikerer LED pærens lysstyrke. En lumen-værdi på 800 er cirka lige så kraftigt som en gammeldags 60W glødepære.

Watt → Lumen

15 W → 140 lm

25 W → 250 lm

40 W → 470 lm

60 W → 800 lm

75 W → 1.050 lm

100 W → 1.520 lm

LED E27 pærer i forskellige farvetemperaturer

Farvetemperaturen måles i Kelvin og bruges til at beskrive, hvilken farve LED pærens lys har. Gammeldags glødepærer har et varmt hvidt lys med en farvetemperatur på omkring 2700 Kelvin, så hvis du er tilfreds med lyset fra glødepæren, skal du gå efter en LED pære med samme farve. Jo højere Kelvin, des koldere og mere blåligt bliver lyset fra pæren. De fleste steder i hjemmet anbefaler vi pærer med en farvetemperatur på mellem 2700 og 3000 Kelvin.

Hvis du er på jagt efter en lyskilde med naturlig farvegengivelse, skal du kigge på pærens Ra-værdi (også kaldet CRI). Ra måles på en skala, der går fra 0 til 100, hvor sollys har en Ra-værdi på 100. Glødepærer havde typisk en Ra-værdi på 90-99. I menuen til venstre kan du filtrere E27 pærer efter farve, Kelvin-værdi, Ra-værdi, lumen og pærer, der tilsvarer glødepærer af forskellig watt, så det er nemt for dig at finde en pære, der matcher dine kriterier.

Er E27 LED pærer dæmpbare?

Har du brug for, at lyset kan dæmpes? Så skal du være opmærksom på, om LED pæren er dæmpbar. Der findes mange dæmpbare E27 LED-pærer, som giver dig mulighed for at justere lyset og skrue op og ned for lysstyrken alt efter behov. Det betyder, at du kan få både hyggelig stemningsbelysning og praktisk arbejdslys med den samme pære. Du kan få brug for en LED lysdæmper (dimmer). Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige dæmpbare E27 LED pære til dine behov. 

Mange fordele ved at skifte til en E27 LED pære

Der er mange fordele ved at skifte til en E27 LED pære. For det første sparer det energi, hvilket kan reducere din elregning betydeligt. LED-pærer er også meget mere holdbare end traditionelle glødepærer, hvilket betyder, at de skal udskiftes meget sjældent. Derudover giver de et bedre og mere jævnt lys, og du kan finde dem i flere farver og temperaturer, som kan bidrage til atmosfæren i hjemmet. Samlet set er LED E27 pærer en god investering – både for din pengepung og for miljøet.

Køb LED pærer E27 på detLED.dk

Hos detLED udgør E27 pærer en betydelig del af vores sortiment; mange – både nye og gamle – lamper har en E27 fatning, og du har garanteret loftlamper, gulvlamper eller væglamper, der bruger denne type pære. Hvis du har brug for hjælp, gode råd til valg af lys, vejledning eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med lamper, belysning og installation, som du meget gerne må trække på. På detLED.dk får du altid gode priser, høj kvalitet og hurtig levering af LED lamper og pærer.



Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter