230V LED Bånd

230V LED Bånd

122 varer
Vi har et bredt udvalg af LED bånd 230v, der er designet til tilslutning til dit 230V lysnet. Vores LED bånd er fleksible, UV-bestandige og kan dæmpes. Vi tilbyder også flere farvevalg, inklusiv 2200K, 2700K, 3000K, 4000K og 6000K. Klip for hver 20 cm. Kontakt os gerne for hjælp til at vælge det rigtige produkt til dit projekt.
Viser 1 - 104 af 122 produkter

LED bånd 230v fra detLED.dk

Vi har et bredt udvalg af LED bånd 230v, der er designet til tilslutning til dit 230V lysnet. Disse LED strips er ideelle til både indendørs og udendørs brug, og de leveres i løbende meter eller i hele ruller på 50 meter.

Fleksibilitet i brugen af LED bånd 230v

LED båndene kan afkortes for hver meter og kan sammenkobles op til 100 meter. Dette giver dig fleksibilitet i brugen af LED båndene og gør det nemt at tilpasse dem til dit projekt. De er også UV-bestandige, så du ikke behøver at bekymre dig om skader fra sollys. Derudover kan LED båndene dæmpes med en anbefalet lysdæmper, så du kan justere lysstyrken efter dit behov. Det er også vigtigt at nævne at vores LED bånd er IP67/IP68 certificeret hvilket betyder at de er modstandsdygtige over for støv og vand, og kan derfor også bruges i våde områder.

Farvetemperatur valg

Vi har flere farvevalg tilgængelige for LED båndene, 2200K, 2700K, 3000K, 4000K og 6000K, så du kan vælge den rigtige farvetemperatur til dit projekt. Det er vigtigt at vælge den rigtige farvetemperatur, da det kan påvirke din oplevelse af rummet og den atmosfære du ønsker at skabe. For eksempel kan en varm hvid farvetemperatur på 2700K give en varm og hyggelig atmosfære, mens en kold hvid farvetemperatur på 6000K kan give et klart og kontrastrigt lys.

Klip for hver 20 cm

For endnu større fleksibilitet, har detLED.dk også LED Strips som kan klippes for hver 20 cm. Dette gør det nemt at tilpasse LED bånd 230v til størrelsen på dit projekt og kan også spare dig for ekstra omkostninger ved at købe mere end du har brug for.

230V LED bånd - perfekt valg som byggepladsbelysning

230V LED bånd er et fremragende valg som belysning på byggepladsen. De er nemme at installere og kan nemt rulles sammen igen, når de ikke længere er i brug. De er også en god løsning som orienteringslys, da de er nemme at placere og kan give et klart og præcist lys. Med de store ruller på 50 meter, får du meget lys med minimal fylde, hvilket er en stor fordel, når pladsen er trang.

LED båndene kan også dæmpes, hvilket er en stor fordel, når der arbejdes på byggepladsen om natten, og man ønsker et blødere lys. Det er også muligt at vælge mellem flere farvetemperaturer, således at du kan få lyset til at matche dit projekt og skabe den ønskede atmosfære.

Endvidere er disse LED bånd er UV-bestandige, hvilket gør dem ideelle til brug udendørs. De er også IP67/IP68-rated, hvilket betyder, at de er beskyttet mod vand og støv, hvilket er en stor fordel på byggepladser, hvor det kan være svært at holde tingene rene og tørre.

Kort sagt, 230V LED bånd er en effektiv, praktisk og økonomisk løsning for belysning på byggepladsen, som er nem at håndtere og kan tilpasses til dit projekts specifikke behov.

Kontakt detLED.dk for hjælp

Hvis du er i tvivl om dit valg af LED bånd, eller har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt til dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Hos detLED.dk er vi altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og forespørgsler. Du kan altid kontakte os på telefon 71 99 3000 eller på mail kundeservice@detled.dk. Du kan også besøge vores butik på Østre Gjesingvej 13 i 6715 Esbjerg N, under vores åbningstider: mandag-fredag: 09:00 til 16:00 samt første lørdag hver måned: 10:00 til 13:00.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 2880
Kulør
mere.. mindre
Filter