Nedsat pris! Outlet: LEDlife ZOLO lampe - 12W, Cree LED, sort/rosa guld ledlife Udvid

Outlet: LEDlife ZOLO lampe - 12W, Cree LED, sort/rosa guld

LEDlife LEDlife

Ny

Flot og eksklusiv spotlampe fra LEDlifes ZOLO serie.

Enkelt design der passer perfekt til hjemmet, men også til offentlige steder som f.eks. caféer og restauranter.

Farve på hus: Sort.

Farve på reflektor: Rosa guld.

Med højkvalitets LED chip fra CREE.



Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 241,50

inkl. moms

DKK 345,00 inkl. moms

-30%

På lager.


LEDlife ZOLO Lampe - En Perfekt Kombination af Funktionalitet og Stil

Oplev den perfekte belysningsløsning til dit hjem eller arbejdsplads med LEDlife ZOLO lampe. Denne lampes moderne sort/rosa guld design tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum, mens dens avancerede teknologiske funktioner sikrer fremragende belysning.

Effektivitet og Kvalitet

Zolo lampen er udstyret med en Cree LED med en effekt på 12W, hvilket gør den både energieffektiv og stærk nok til at opfylde alle dine lysbehov. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation.

Uovertruffen Lyskvalitet

Med en lysstyrke på 1200 lumens og et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 45 grader, leverer denne lampe et præcist og kontrolleret lys, der er ideelt til mange forskellige anvendelser. Lampen har en ekstra høj lyskvalitet med en RA-værdi på mellem 90-95, hvilket giver et levende og naturligt lys, der effektivt viser farverne frem.

Dæmpbar Belysning

Tilpas lysniveauet efter dine behov med lampens dæmpbare funktion. Om det er til en hyggelig aften eller en funktionel arbejdssession, kan du justere belysningen til at passe perfekt.

Holdbarhed og Lang Levetid

Ved at anvende LED af den højeste kvalitet, er ZOLO lampen designet til en langvarig og pålidelig drift på op til 50.000 timer. Den opretholder en stabil lysstyrke over tid, og kombinationen af en professionel driver og effektiv køling forlænger produktets levetid.

Lysfarve og Atmosfære

  • Kulør: Varm Hvid (3000K)
  • Skab en behagelig og afstressende atmosfære med det varme lys, der tilføjer hygge og komfort til rummet.

Dimensioner og Integreret Kilde

Med mål på 200 x Ø73 mm, er lampen diskret nok til at integreres i dit interiør uden at være dominerende, men stadig i stand til at give tilstrækkelig belysning. Kommer med en integreret lyskilde, så du skal ikke bekymre dig om køb af ekstra pærer.

LEDlife ZOLO Lampen kombinerer stilfuldt design og teknologisk effektivitet, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der søger kvalitet og pålidelighed i deres belysning. Oplev den transformative kraft i belysning med dette udsøgte og funktionelle produkt.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 45 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 200 mm.
Diameter 73 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)