Halo Design - LED Ultra Square plafond 3 step 18W HVID memory

8363-0

Ny

Ultra light Square 29x29cm Hvid plafond fra Halo Design går forrest i rækken inden for design og teknologi.
Plafonden er designet og udviklet af Michael Waltersdorff, der med sin passion for lys og design har lagt vægt på at få skabt en ny vinkel med denne loftlampe.
Lys behøver ikke at være kedeligt, derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest muligt lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 1200 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys både udenfor og indenfor.
Derfor har man nu en loftlampe, der giver lys ud i rummet, hvor lyset samtidig reflekteres bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er lampen designet i en slim facon, så den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Den er tillige IP54-godkendt og kan derfor også sidde udendørs.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
Ultra Light findes i flere størrelser; Ø24cm, Ø30cm Ø42cm og nu også i firkantet.
Ultra light - lys med ultra slim design fra Halo Design.

Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Funktionel og Moderne Belysning med Halo Design LED Ultra Square Plafond

Oplev den effektive og stilfulde lyssætning fra denne LED Ultra Square plafond, der smukt kombinerer funktionalitet og æstetik. Med en effekt på 18W leverer denne lampe en imponerende lysstyrke på 1600 lumens, hvilket gør den ideel til mange forskellige rum i hjemmet.

Designet sikrer et fokuseret lys på 28 grader, hvilket gør det let at skabe en kontrolleret og målrettet belysning. Dette er perfekt til at fremhæve specifikke områder i et rum eller skabe en bestemt atmosfære.

Naturlig Lyskvalitet og Energieffektivitet

Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, sikrer denne plafond et naturligt lys, der smukt repræsenterer farver i rummet. Denne kvalitet betyder, at lyset er tilstrækkeligt til daglig brug for langt de fleste mennesker, uden at gå på kompromis med lysoplevelsen.

Denne lampe måler praktiske 29 x Ø29 mm, hvilket gør den nem at integrere i forskellige indretninger, uden at være for dominerende. Det minimalistiske design gør det desuden muligt at benytte lampen i både moderne og klassiske boligmiljøer.

Holdbarhed og Robusthed

En af de store fordele ved denne plafond er dens IP54 klassifikation. Denne klassificering bekræfter, at lampen tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til brug i rum som badeværelser eller køkkener, hvor fugt kan være en faktor.

  • Effekt: 18W
  • Lysstyrke: 1600 lumens
  • Lysvinkel: 28 grader
  • RA værdi: 80-85
  • Dimensioner: 29 x Ø29 mm
  • Beskyttelsesklasse: IP54

Denne Halo Design plafond er ikke bare en kilde til lys, men en stilfuld tilføjelse til ethvert rum, der kræver en holdbar og pålidelig lyskilde. Dens tekniske specifikationer og æstetiske design gør den til en førsteklasses løsning for dem, der ønsker både funktion og stil i deres belysningsvalg.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 28 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 29 mm.
Diameter 29 mm.
Materiale ABS
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Energimærke F (A-G)