Outlet: Solid alu LED strip - 1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V Udvid

Outlet: Solid alu LED strip - 1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V

V-Tac V-Tac

Ny

Da denne strip lyser kraftigt bliver den ca. 60 grader varm

Læs mere..

  • Varm

DKK 32,00

inkl. moms

På lager.


Ekstra Kraftig LED Strip i Solid Aluminium

Oplev en lysstyrke som ingen anden med denne ekstra kraftige LED strip, der er designet til at opfylde dine krav til højtydende belysning. Hver meter er udstyret med 60 LED'er, hvilket gør den perfekt til både bolig- og erhvervsbrug, hvor et klart og effektivt lys er nødvendigt.

Med et energiforbrug på 18W pr. meter, tilbyder denne LED strip en imponerende lysstyrke på 1150 lumens/meter. Dette sikrer en kraftfuld belysningsløsning uden at øge energiforbruget unødigt. Lysets spredning på 120 grader betyder, at du får en jævn og bred fordeling af lyset, hvilket er ideelt til belysning af større områder.

Variable Lysmuligheder

Denne LED strip kan let tilsluttes en 12V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i mange forskellige belysningsprojekter. En yderligere fordel ved denne LED strip er dens evne til at blive dæmpet, hvilket giver dig fleksibiliteten til at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Kulør på Lyset

LED stripen findes i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Dette skaber en behagelig og afslappende atmosfære, som er ideel til både private hjem og steder, hvor der ønskes en hyggelig stemning.

Praktiske Dimensioner og Brug

  • Dimensioner: 12 x 1000 mm
  • IP20 klassifikation - Ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket gør det velegnet til indendørs brug.

Bemærk, at denne LED strip har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør bruges inden for tørre områder. Sørg for at installere produktet korrekt for at få den længste levetid og bedste ydelse.

Opgrader din belysning med denne alsidige og effektive LED strip, og oplev den enorme forskel i belysningens kvalitet. Uanset om det er til professionel brug eller hyggebelysning i hjemmet, er denne LED strip et ideelt valg for dem, der søger både kvalitet og stil i deres belysningsløsninger.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1150 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 12 mm.
Dybde 1000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)