Halo Design - Bubbles Ø18 bord, Blå Udvid

Halo Design - Bubbles Ø18 bord, Blå

7813-0

Ny

Lampen er et vidunderligt eksempel på, hvordan skønhed, komfort og kvalitet kan kombineres.
Denne skulpturelle lampe skaber et behageligt, drømmeagtigt lys, der får rummet til at skinne.
Det er perfekt som en ekstra detalje i et moderne interiør, eller som en hovedattraktion, hvis du ønsker at skabe et drømmelandskab i dit hjem.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design Bubbles Ø18 Bordlampe – Blå

Betagende i sit udseende, tilbyder denne bordlampe fra Halo Design en subtil eleganse med sin runde form og klare blå farve. Med sin unikke boble-inspirerede design, er denne lampe en fortryllende tilføjelse til ethvert rum, hvad enten det er stuen, soveværelset eller kontoret.

Med en maksimal effekt på 60W, giver lampen mulighed for at opnå den helt rigtige belysning for dit behov. Den er kompatibel med en E27 stor fatning, som gør det let at finde en passende lyskilde. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge lyskilde med præcis den lysstyrke og farvetemperatur, du foretrækker.

Lampen skal tilsluttes til 230V forsyning, hvilket er standard for de fleste danske husstande, og gør den lige til at bruge uden behov for adaptere. Med dimensioner på 20 x Ø18 mm, har bordlampen en kompakt størrelse, der gør den ideel til mange forskellige placeringer, uden at optage for meget plads.

IP20 rating betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at bruge denne lampe indendørs og i tørre omgivelser for at sikre lang levetid og sikkerhed.

Fordele ved Halo Design Bubbles Ø18 Bordlampe:

  • Unikt, boble-inspireret design der tilføjer karakter til ethvert rum.
  • Kompatibel med E27 fatning, hvilket er en almindelig standard, gør det nemt at finde lyskilder.
  • Kompakte dimensioner på 20 x Ø18 mm, perfekt til mindre rum og borde.
  • Er elsket for sin klarhed og kreative udtryk, der skaber en stemningsfuld belysning.

Gør dine omgivelser lysere og mere indbydende med denne stilfulde og funktionelle lampe. Halo Design Bubbles Ø18 bordlampen er et eksempel på, hvordan moderne design kan møde praktisk belysning på en smuk og harmonisk måde.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 20 mm.
Diameter 18 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V