Halo Design - Atom Bord sort/opal 4XG9 Udvid

Halo Design - Atom Bord sort/opal 4XG9

8006-0

Ny

Halo Designs ATOM i ny og positiv ladning, Den funktionelle designserie ATOM fra Halo Design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme, og ikke mindst et moderne design, i en ny og spændende farve - nemlig Oxid-Amber.
Serien, der findes i et væld af varianter, giver med den nye, gyldne farvetilføjelse mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme.
Serien ATOM fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning.
Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk.
De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.
Den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der står bag, har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet formået at skabe en designserie, hvor disse kommer til udtryk.
ATOM kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.
Den nye farvetilføjelse til serien, byder på en smuk version i farven Oxid-Amber.
Denne er med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas.
De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk.
ATOM i den nye, smukke Oxid-Amber farve fås, ligesom den nuværende kollektion,i 7 varianter og størrelser eks.
Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder.
Væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.
Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

Læs mere..

DKK 2.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Moderne Belysning

Skab en stilfuld atmosfære i dit hjem med denne moderne bordlampe fra Halo Design. Denne lampe fra Atom-serien kombinerer et moderne look med funktionalitet, hvilket gør den til et fremragende valg for enhver indretning.

Design og Udseende

Lampens sort/opale finish giver den et elegant udtryk, der passer ind i både moderne og klassiske hjem. Med sine dimensioner på 52 x Ø22 mm, formår denne lampe at være både kompakt og iøjnefaldende. Det gør den ideel til placering på bordet i stuen, på kontoret eller som en stilfuld natlampe på soveværelset.

Tekniske Specifikationer

  • Strømforbruget understøtter op til 28W, hvilket sikrer en god balance mellem lysstyrke og energibesparelse.
  • Lamperne bruger en G9 fatning, hvilket giver et bredt udvalg af lyskilder at vælge imellem (Bemærk: Lyskilde er ikke inkluderet).
  • Lampen er designet til brug med 230V strømforsyning, hvilket gør den kompatibel med det danske elnet.
  • IP20 klassificering betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand, derfor anbefales det at bruge den i tørre indendørsmiljøer.

Funktion og Brug

Med sin enkle installation er denne bordlampe let at tilslutte til din hjemlige el-installation. Den er ideel til at skabe både direkte og indirekte belysning, afhængigt af hvilken type pære du vælger. Den kan nemt blive et centralt element i dit belysningssetup eller fungere som en diskret lyskilde, der komplimenterer andre belysningsarmaturer.

Konklusion

Det er tid til at bringe et strejf af elegance og innovation ind i din bolig med Halo Designs Atom Bordlampe i sort/opale farver. Dens alsidighed og stilrene design gør den perfekt til enhver indendørs placering, mens dens tekniske specifikationer sikrer en pålidelig og langvarig ydeevne. Uanset hvor du vælger at placere den, vil denne lampe med sikkerhed tilføje en ekstra dimension af lys og stil til dit rum.

Dimensioner
Fatning G9
Højde 52 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Metal og glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V