Halo Design - Kjøbenhavn standerlampe, Sort Udvid

Halo Design - Kjøbenhavn standerlampe, Sort

7819-0

Ny

Lampen har et stilrent og tidløst design, der passer godt ind i enhver stil og dekoration.
Denne serie af lamper er designet til at give et stærkt lys, der er energieffektiv og økonomisk.
Det er let at betjene og kræver ikke meget vedligeholdelse.
Kjøbenhavn er ideel til ethvert rum og vil skabe en smuk og behagelig atmosfære.
Oplev denne elegante lampe og giv dine rum en ny atmosfære!

Læs mere..

DKK 2.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design Kjøbenhavn Standerlampe: En Elegant Belysning til Dit Hjem

Den stilfulde Halo Design Kjøbenhavn standerlampe er et perfekt valg til at skabe en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum. Med sin enkle, men sofistikerede sort finish, tilbyder denne lampe en moderne æstetik, der komplementerer mange indretningsstile fra skandinavisk minimalisme til moderne chic.

Lampens design er tidløst og funktionelt, hvilket gør det nemt at integrere den i dit hjem, uanset om det er i stuen, soveværelset eller kontoret. Den strømlinede struktur gør det let at placere denne lampe i mindre rum.

Energibesparende Funktionalitet

Selvom denne standerlampe imponerer med sit elegante design, skuffer den heller ikke på funktionaliteten. Den er designet til at bruge en maks. 28W pære med en G9 fatning. Dette gør det muligt for dig at vælge lyskilder, der passer til dine behov og præferencer, hvad angår lysstyrke og farvetemperatur.

Nem Installation

Mangler du en lampe, der er hurtig og nem at installere? Halo Design Kjøbenhavn standerlampe tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket betyder, at du kan have den klar til brug på ingen tid, uden behov for kompleks installation.

Dimensioner

Med kompakte dimensioner på 123 x Ø30 mm, passer denne lampe perfekt ind i både store og små rum uden at være dominerende. Den lille foddiameter gør det let at placere lampen tæt på vægge eller i hjørner.

OBS: Ikke Vandresistent

Bemærk, at denne standerlampe har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor, at den bruges indendørs i tørre områder for at sikre langvarig brug og forhindre eventuelle elektriske problemer.

Kreative Anvendelsesmuligheder

  • Benyt den som et lækkert designelement i stuen for at tilføre en moderne og elegant stemning.
  • Placer den i soveværelset for at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære før sengetid.
  • Brug den som funktionel belysning ved siden af din yndlingslænestol eller skrivebord.

Med Halo Design Kjøbenhavn standerlampe får du ikke blot en lyskilde, men en dekorativ accessory, der formår at opgradere udseendet af ethvert rum, den pryder. Denne lampe er mere end blot et redskab til lys – den er en stilfuld udsmykning, der gør hjemmet lysere og mere indbydende.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 123 mm.
Diameter 30 mm.
Materiale Metal - Glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V