Halo Design - Wrong gulvlampe Ø32 mat grå Udvid

Halo Design - Wrong gulvlampe Ø32 mat grå

7951-0

Ny

Den har et særligt design, der er både moderne og vintage, urbant og tidløst.
Det er et kunstværk, der vil skabe en bemærkelsesværdig stemning i ethvert rum.
Wrong er den perfekte lampe til at skabe en atmosfære af kunst og luksus.

Læs mere..

DKK 3.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Oplev Elegancen med Halo Design Wrong Gulvlampe

Udforsk den moderne elegance med Halo Design's Wrong gulvlampe i en stilfuld mat grå finish. Denne lampe er både et funktionelt lys og et kunstværk i sig selv, der nemt integreres i enhver moderne boligindretning.

Med en maksimal effekt på 40W og en E27 stor fatning, giver denne lampes design dig fleksibilitet til at vælge den lyskilde, der bedst opfylder dine behov. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige typer af lyskilder, herunder LED, glødepærer, eller sparepærer for at skabe den ønskede atmosfære.

Gulvlampen er designet til at blive tilsluttet en 230V strømforsyning, hvilket er standard for danske hjem, og sikrer nem og ukompliceret installation. Lampen måler 150 x Ø32 mm, en størrelse der passer perfekt til både store og små rum, samtidig med at den bevarer sin imponerende visuelle effekt.

Wrong gulvlampen er klassificeret med en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør lampen ideel til opholdsrum såsom stuen, soveværelset eller kontoret, men den bør placeres væk fra områder med høj luftfugtighed.

Skab et Inspirerende Lysmiljø:
  • Mat grå finish for et moderne touch.
  • Fleksibilitet til at vælge din foretrukne lyskilde.
  • Elegant design, der passer til enhver indretning.
  • Nem installation med standard 230V tilslutning.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig læsekrog eller oplyse dit arbejdsområde, vil Wrong gulvlampe fra Halo Design levere både stil og funktionalitet. Dette er mere end blot en lampe – det er et tidløst designelement, der vil tilføje en ekstra dimension af elegance til dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 32 mm.
Materiale Opal glas
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V