Halo Design - BARONI gulvlampe Ø46 Sort/Opal Udvid

Halo Design - BARONI gulvlampe Ø46 Sort/Opal

8013-0

Ny

Baroni fra Halo Design, designet af Michael Waltersdorff, er en lampe serie, der bringer elegans og lysindfald til ethvert hjem.
Lampeskærmene er skabt til at give så meget lys som muligt, og med deres naturlige buer vinkles lyset smukt ud af lampen.
Lampen er udstyret med skydelysdæmper, så du kan skrue op og ned for lyset og skabe den stemning, du ønsker.
Den er udført i hvidt glas og metal og har en diameteren på 46 cm og en højde på 130 cm.
Den afsluttes med en metalpynteskrue på toppen af glasset.
Baroni er en lampe serie, der findes i flere variationer, farver og størrelser, så den kan tilpasses ethvert hjem.
Skab et smukt og personligt lysindfald med Baroni.

Læs mere..

DKK 2.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld Belysningsløsning til Dit Hjem

Med en elegant fremtræden og moderne æstetik, tilbyder denne gulvlampe et raffineret touch til enhver boligindretning. Uanset om du placerer den i stuen, på kontoret eller i soveværelset, vil denne lampe tilføje et sofistikeret lysniveau, der både er indbydende og praktisk.

Design og Materialer

Baroni gulvlampen imponerer med sit stilrene design, hvor sort og opal farverne kombineres for at danne en moderne kontrast. Den rene opal skærm sikrer en blød og jævn lysspredning, hvilket skaber en varm atmosfære i rummet.

Med en højde på 150 cm og en diameter på Ø46 cm, har lampen en markant tilstedeværelse, uden at den virker dominerende. Dens slanke profil gør det muligt at integrere den i forskellige rumtyper, og den vil passe perfekt ind i alt fra minimalistiske til mere udsmykkede indretninger.

Tekniske Specifikationer

  • Lampen bruger en G9 fatning og understøtter en maksimal styrke på 28W. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet.
  • Designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste hjem.
  • Med en klassificering af IP20, er lampen beskyttet mod mindre partikler, men er ikke modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at placere den i tørre indendørsområder.

Funktionel og Æstetisk Belysning

Mens Baroni gulvlampen er et æstetisk tiltalende element i din indretning, udfylder den også en vigtig funktion som lyskilde. Den bløde belysning er ideel til at skabe en hyggelig stemning uden at overvælde rummet med lys. Dette gør den ideel til aftenbrug, når du ønsker at skabe en afslappende atmosfære i hjemmet.

Installation og Vedligeholdelse

Installationen er ligetil, og takket være de almindeligt tilgængelige G9 pærer, kan du nemt udskifte lyskilden efter behov. For at sikre lampens vedvarende skønhed og funktionalitet, er det en god idé at rengøre den jævnligt, og sørge for, at den ikke udsættes for fugt eller direkte vandpåvirkning.

For dem, der søger en kombination af moderne design og funktionel belysning, er Baroni gulvlampen et oplagt valg. Med sine fine linjer og velovervejede materialer, vil den uden tvivl finde sin plads og belyse dit hjem med stil.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 150 mm.
Diameter 46 mm.
Materiale Mat børstet stål og opal glasskærm
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V