Halo Design - HUDSON Gulvl. LED 2L G9, Opal glas / B-Stål

8225-0

Ny

Hudson er den perfekte løsning til at lyse opholdsområder op og skabe et hyggeligt og behageligt miljø.
Med denne smukke og elegante lampe kan du skabe et stilfuldt og moderne look i dit hjem.
Den vil gøre et smukt indtryk og give dit rum et moderne og indbydende look.

Læs mere..

DKK 1.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Opgrader din indretning med en stilfuld og funktionel belysningsløsning, der er skabt til at give både elegance og effektivitet. Dette gulvlampe-design vil ikke kun forny dit rum, men også opfylde dine belysningsbehov med høj kvalitet og subtil raffinement.

Design og Materialer

Lampen har en elegant og tidløs konstruktion fremstillet af Opal glas og Børstet Stål, der sikrer et moderne udtryk, som passer til enhver interiørstil. Med dimensionerne 120 x Ø15 mm, er det en kompakt, men markant tilføjelse til ethvert rum.

Belysningsteknologi

Udstyret med to lyskilder, bruger denne stilfulde gulvlampe op til max 7W pr. lyskilde med en G9 fatning (Lyskilde ikke inkluderet). Lampen tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og problemfri. Med et fokuseret lys på 38 grader, sikrer denne gulvlampe en kontrolleret og præcis belysning, der er ideel til mange forskellige anvendelser fra læsehjørner til dekorativt accent-lys.

Lyskvalitet

Denne lampe leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi80-85, der sikrer naturlig farvegengivelse og et behageligt lys, der ægte viser alle farver. Det betyder, at belysningen er tilstrækkelig til langt de fleste behov, uanset om det er til læsning, arbejde, eller hygge.

Holdbarhed og Driftssikkerhed

Ved at anvende LED-lys af den højeste kvalitet, tilbyder gulvlampen en imponerende levetid på op til 30.000 timer. Dette sikres yderligere ved brugen af en professionel og driftssikker driver samt god køling. Du kan forvente minimal lysstyrkedæmpning over tid og en stabil ydeevne gennem hele levetiden.

Sikkerhed og Beskyttelse

Designet med en IP20-klassifikation, gør lampen velegnet til indendørs brug og tilbyder basal beskyttelse mod støv, men er ikke modstandsdygtig over for vand. Det er derfor anbefalet at placere lampen væk fra fugtige omgivelser.

  • Stilfuldt design i opal glas og børstet stål
  • Høj lyskvalitet med naturlig farvegengivelse (RA 80-85)
  • Lang levetid med op til 30.000 timers drift
  • Fokuseret belysning i 38 grader
  • Passer perfekt til indendørs anvendelse

Med denne gulvlampe bliver ethvert rum ikke kun velbelyst, men også væsentligt forbedret i stil og atmosfære. Tilføj denne lampe til din samling for et funktionalistisk og æstetisk løft.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G9
Højde 120 mm.
Diameter 15 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)