Halo Design - Angora gulvlampe E27 Grå Udvid

Halo Design - Angora gulvlampe E27 Grå

8257-0

Ny

Angora gulvlampe i Antrazit grå, er en fleksipel gulvlampe fra Halo Design - en populære gulvlampe som med sin fleksiblitet giver mange mnuligheder for at få sit lysbehov opfyldt,.
Med den justérbar højde kan man enkelt og nemt få den rette højde man ønsker, og helt uden brug af noget værkstøj.
Selv lampehovedet er justerbart, så lyset kan kastees i den retning der er behov for.
Man drejer lyset i præcist den retning og vinkel man ønsker.
Afbryderen er placeret på lampehovedet, så der uden problemer kan komme lys over land og uden man skal ned på gulvet og have fat i en gulvafbryder.
lampehovedet er tillige udstyret med refletorsom booster til at få mest muligt lys kastet ud i rummet, og så er den med E27 Fatning, altså en standard størrelse, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken stemning der skal være i rummet.
ANGORA gulvlamper findes i flere farver alle med en god massiv fod, så den står solidt fast.

Læs mere..

DKK 1.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Funktionel Elegance til Dit Hjem

Udformet med et øje for både æstetik og funktionalitet, tilbyder denne lampe en stilfuld og moderne belysningsløsning. Dyk ned i en verden af raffineret design med

Materiale og Design

Den er en kombination af elegant gråt design og moderne belysningsteknologi. Lampens krop er udsmykket med subtile detaljer, der fremhæver dens sofistikerede udseende.

Specifikationer og Funktionalitet

Designet til at give den ideelle mængde lys, understøtter lampe en E27 stor fatning, hvilket gør det nemt at finde den perfekte lyspære til dine behov. Med en maksimal effekt på 40W, kan du skifte mellem dæmpet atmosfærisk lys og skarpere belysning efter behov. Husk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge den pære, der passer bedst til dit rum.

Nem Installation og Sikkerhed

Installation er enkel. Lampen er designet til at blive tilsluttet en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste hjemlige elektriske opsætninger. Med en IP20 klassificering, er produktet dog ikke vandtæt, og det er derfor bedst egnet til tørre indendørs miljøer.

Dimensioner og Placering

Lampens dimensioner er 153 x Ø26.5 mm, hvilket gør den til et pladsbesparende valg med stor visuel indflydelse. Dens højde og slanke profil gør den ideel til placering ved siden af sofaer, lænestole eller som en oplysende tilføjelse i et hjørne af rummet.

Fordele ved Produktet

  • Sofistikeret gråt design, der komplementerer forskellige indretningsstile.
  • Understøttet af en E27 fatning for fleksibilitet med lyskildevalg.
  • Maksimal effekt på 40W for variabel belysning.
  • Nem tilslutning til 230V forsyning.
  • Pladsbesparende dimensioner med højde på 153 mm.

Med sin perfekte balance mellem stil og funktionalitet, er denne gulvlampe fra Halo Design et godt valg for dem, der ønsker at opgradere deres indretning med et pift af moderne elegance.

Dimensioner
Fatning E27
Højde 153 mm.
Diameter 26.5 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V