Halo Design - VEGAS gulvlampe LED 7W 2L B-Stål

8263-0

Ny

Vegas gulvlampe designet af Michael Waltersdorff, er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et smukt og personligt rum.
Den integrerede LED og lysdæmper giver et flot lys, som du kan skrue op og ned alt efter, hvilken stemning du ønsker.
Med en max højde på 140 cm, kan du nemt integrere den i dit rum, uden at det fylder for meget.
Vegas fås i flere farver og modeller, så der er helt sikkert en, der passer til netop dit hjem.

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Oplev den moderne belysning med VEGAS gulvlampen

Med en imponerende blanding af stil og funktionalitet, tilbyder Halo Design's VEGAS gulvlampe en lysoplevelse, der passer perfekt i ethvert moderne hjem. Denne gulvlampe er ikke kun en lyskilde, men også et designerstykke, der komplementerer indretningen.

Effektiv og kraftfuld lysstyrke

Gulvlampen er udstyret med en kraftfuld LED-lyskilde, der har en effekt på kun 7W, hvilket gør den energieffektiv samtidig med, at den leverer en lysstyrke på 560 lumens. Med en spredning på 120 grader sikres en jævn og bred fordeling af lyset i rummet.

Naturlig farvegengivelse

For dem der sætter pris på kvalitet, leverer denne lampe en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset gengiver farverne på en naturlig og realistisk måde, hvilket er optimalt for aktiviteter som læsning, arbejde eller bare afslapning.

Bæredygtig og langvarig belysning

En af de fremtrædende egenskaber ved denne lampe er dens driftsikkerhed. Takket være LED-lys af den højeste kvalitet kan du forvente en driftstid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken over tid. Dette opnås ved hjælp af en professionel driver og en effektiv køling, hvilket bidrager til produktets lange levetid.

Design og dimensioner

VEGAS gulvlampen fremstår i et elegant B-Stål design med dimensionerne 140 x Ø10 mm. Dens kompakte størrelse gør det nemt at finde en plads til den, uden at den dominerer rummet. Med en IP20 klassificering er den velegnet til indendørs brug, men ikke modstandsdygtig over for vand.

Ideel til enhver indretning

Den tidløse stil i VEGAS gulvlampen passer perfekt ind i både minimalistiske og mere traditionelle indretningsstile. Den er ideel til at belyse både stuer, soverum og arbejdsområder, hvor der er brug for et blødt og jævnt lys.

  • Effekt: 7W
  • Lysstyrke: 560 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • RA værdi: 80-85
  • Levetid: op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 140 x Ø10 mm
  • IP Klassificering: IP20

Med VEGAS gulvlampen fra Halo Design får du mere end blot belysning - du får en belysningsløsning, der kombinerer lang levetid, energieffektivitet og et stilfuldt design, som vil forbedre atmosfæren i dit hjem.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 140 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale Lakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Energimærke F (A-G)