Halo Design - VEGAS gulvlampe LED 7W 1L B-Stål

8268-0

Ny

Med Vegas gulvlampe designet af Michael Waltersdorff, får du ikke bare et smukt design - du får også et fantastisk flot lys.
Den integrerede LED gør det nemt at dæmpe lyset til lige præcis den stemning du ønsker, og den max højde på 140 cm gør den til det perfekte valg til alle rum.
Las Vegas er også et godt valg, når det kommer til farver og modeller - der er noget for enhver smag.
Så hvis du leder efter en smuk og elegant gulvlampe, er Vegas gulvlampe designet af Michael Waltersdorff det perfekte valg.

Læs mere..

DKK 1.399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Funktionel og Stilfuld Belysning til Dit Hjem

VEGAS gulvlampen fra Halo Design tilføjer ikke blot lys til dit rum, men bringer også et strejf af moderne æstetik. Med denne lampe kan du opnå en ideel kombination af funktionalitet og stil, der passer perfekt ind i ethvert hjem.

Energibesparende LED Teknologi

Med en effekt på 7W, tilbyder denne gulvlampe en lysstyrke på 560 lumens, som sikrer en jævn og kraftfuld belysning. Takket være en spredningsvinkel på 120 grader, udfylder VEGAS lampen rummet med lys på en måde, der ikke efterlader nogen hjørner i skygge.

Naturlig Farvegengivelse

En høj RA værdi mellem 80-85 betyder, at lyset fra lampen viser farverne nøjagtigt og uden forvrængning. Dette gør lampen ideel til ethvert rum, hvor farveskarphed er vigtig, fra stuen til kontoret.

Lang Levetid og Pålidelig Ydeevne

Den høje kvalitet af de anvendte LED-komponenter sikrer en imponerende levetid på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke over tid kan du nyde en stabil belysning i mange år. En driftssikker driver og effektiv køling forbedrer lampens holdbarhed endnu mere.

Designet til Dit Hjem

Med dimensioner på 140 x Ø10 mm, er VEGAS gulvlampen nem at placere i ethvert rum. Dens elegante B-Stål finish gør den til en sofistikeret tilføjelse til enhver indretning uden at dominere rummet.

Bemærkelsesværdige Egenskaber

  • Effektivitet: 7W
  • Lysstyrke: 560 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • Farvegengivelse (RA værdi): 80-85
  • Levetid: Op til 30.000 timer
  • IP20 klassifikation: Ikke modstandsdygtig over for vand

VEGAS gulvlampen er ikke blot en lyskilde men en investering i en belysningsløsning, der kombinerer design og funktionalitet for at forbedre dit boligmiljø. Den tilbyder en pålidelig og energieffektiv løsning, som vil lyse dit hjem op med stil i mange år fremover.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 140 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale Lakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Energimærke F (A-G)