Halo Design - Metropole pendel Ø25 Antik Messing Udvid

Halo Design - Metropole pendel Ø25 Antik Messing

7826-0

Ny

Metropole pendel Ø25cm i Antik Messing fra Halo Design er blandt en ud af hele Metropole serien, der med sit flotte stilrene udseende er udført i en fræk retro-stil og stadig holdt i et tidsløs klassisk design.
Netop hele denne serie af lamper er designet af Michael Waltersdorff der med sin store passion for lys og Design har med Metroploe serien fået skabt en klassiker.
Designet vil gå sig i det fleste af hjemmets rum.
Uanset hvilken model og farve man vælger, så sikre den hvidlakeret inderskærm at sprede lyse maksimalt, lyset reflekteres ganske enkelt og trykkes ud af lampen og dermed kan give lys til netop dit behov.
leveres med 2,5 meter silicone tekstilkabel.
Med sin standart E27 sokkel, findes der mange muligheder for at skabe den rette belysning, og med mulighed for at dæmpe pærens lysstyrke, med Colors E27 3-steps dæmp.
Metropole - En komplet og funktionel familie af lamper med et industrielt look.

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld Belysning til Dit Hjem

Enhver boligindretning fortjener en unik og elegant tilføjelse, og denne pendel tilbyder netop det. Med sin smukke antikke messingfarve bringer Halo Design's Metropole pendel et strejf af tidløs elegance til ethvert rum.

Dimensioner og Design

Pendlen har en kompakt men bemærkelsesværdig dimension på 27 x Ø25 mm, hvilket gør den alsidig og let at integrere i forskellige miljøer. Den runde form på lampeskærmen er ideel til at skabe en behagelig lysfordeling, som subtilt fylder rummet med et blidt skær.

Praktiske Funktioner

  • Tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere i standard el-udtag.
  • Udstyret med en E27 stor fatning, der giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af lyskilder (ikke inkluderet i produktet).
  • Lampen kan benytte en maksimal effekt på 40W, hvilket sikrer tilstrækkelig lysstyrke samtidig med at bevare energieffektivitet.

Elektrisk Sikkerhed og Placering

Metropole pendlen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det en perfekt tilføjelse til tørre områder som stue, spisestue eller soveværelse, men bør undgås i badeværelser eller udendørs placeringer.

Æstetik og Anvendelse

Denne pendel i antik messing fungerer ikke kun som en lyskilde men også som et æstetisk element i din indretning. Den harmonerer perfekt med både moderne og klassiske stiltyper, og kan hænge som et centralt element over spisebordet eller som en delikat accent i et hjørne af stuen.

Konklusion

Halo Designs Metropole pendel i antik messing er mere end blot en lampe; det er en stilfuld indretningsgenstand, der tilføjer karakter og funktionalitet til dit hjem. Med sin nemme tilslutning til 230V netværket og fleksibilitet i valg af lyskilde, er dette et oplagt valg for dem, der ønsker kvalitet uden at gå på kompromis med designet.

Dimensioner
Fatning E27
Højde 27 mm.
Diameter 25 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V