Halo Design - Metropole pendel Ø20 Antik Messing Udvid

Halo Design - Metropole pendel Ø20 Antik Messing

7828-0

Ny

Metropole pendel Ø20cm i Antik messing fra Halo Design er blandt en ud af hele Metropole serien, der med sit flotte stilrene udseende er udført i fræk retro-stil og stadig holdt i et tidsløs design.
Denne serie af lamper er designet af Michael Waltersdorff der med sin store passion for lys og Design har med Metroploe serien fået skabt en klassiker.
Designet vil gå sig i det fleste af hjemmets rum.
Uanset hvilken model og farve man vælger, så sikre den hvidlakeret inderskærm at sprede lyse maksimalt, lyset reflekteres ganske enkelt og trykkes ud af lampen og dermed kan give lys til netop dit behov.
leveres med 2,5 meter silicone tekstilkabel.
Med sin standart E27 sokkel, findes der uendeligt mange muligheder for at skabe den rette belysning, og med mulighed for at dæmpe pærens lysstyrke, med Colors E27 3-steps dæmp.
Metropole - En komplet og funktionel familie af lamper med et industrielt look.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design, Metropole Pendel Ø20 i Antik Messing

Bring et strejf af klassisk elegance og moderne stil ind i dit hjem med denne sofistikerede pendel. Denne lampe er skabt til at imponere med sit stilfulde design og kvalitetsfinish i antik messing. Det er en perfekt belysningsløsning til dem, der ønsker at kombinere tradition og innovation.

Design og Materiale

Med en kompakt dimension på 20 x Ø20 mm, passer denne pendel ideelt til både store og små rum. Den enkle, men smukke form gør den til et alsidigt valg, der nemt kan integreres i forskellige indretningsstile. Lampens antikke messingfinish tilføjer et luksuriøst touch, der opgraderer ethvert rum med en varm og indbydende glød.

Lyskilde og Installation

Metropole pendlen anvender en E27 stor fatning, hvilket gør det nemt for dig at vælge den perfekte lyskilde, der passer til dit behov. Bemærk venligst, at lyskilde ikke er inkluderet i købet. Med en kapacitet på maks 40W, giver denne lampe rig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære, uanset om du ønsker fokuslys eller en mere dæmpet belysning.

Teknisk Information

Pendlen tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til de fleste hjem og kommercielle miljøer. Det er vigtigt at bemærke, at lampen har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør installeres i tørre områder.

Fordele ved at Vælge Metropole Pendel

  • Stilfuldt design i antik messing, som tilføjer et luksuriøst udseende til ethvert rum.
  • Velegnet til mange indretningsstile, fra klassisk til moderne.
  • Nem installation med E27 fatning og standardtilslutning til 230V forsyning.
  • Max 40W for justerbar lyseffekt.

Oplev den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet med Halo Design's Metropole pendel. Uanset om det er til din stue, køkken eller entré, er denne lampe et fremragende valg for at skabe en belysningsløsning, der ikke kun lyser dit rum op, men også beriger det med en smagfuld atmosfære.

Dimensioner
Fatning E27
Højde 20 mm.
Diameter 20 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V