Halo Design - Metropole pendel Ø15 Antik Messing Udvid

Halo Design - Metropole pendel Ø15 Antik Messing

7830-0

Ny

Metropole pendel Ø15cm i Antik Messing fra Halo Design er blandt en ud af hele Metropole serien, der med sit flotte stilrene udseende er udført i fræk retro-stil og stadig holdt i et tidsløs design.
Denne serie af lamper er designet af Michael Waltersdorff der med sin store passion for lys og Design har med Metroploe serien fået skabt en klassiker.
Designet vil gå sig i det fleste af hjemmets rum.
Uanset hvilken model og farve man vælger, så sikre den hvidlakeret inderskærm at sprede lyse maksimalt, lyset reflekteres ganske enkelt og trykkes ud af lampen og dermed kan give lys til netop dit behov.
leveres med 2,5 meter silicone tekstilkabel.
Med sin G9 sokkel, findes dder mange muligheder for at skabe den rette belysning, og med mulighed for at dæmpe pærens lysstyrke, med Colors G9 3-steps dæmp.
Metropole - En komplet og funktionel familie af lamper med et industrielt look.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysning til Dit Hjem

Bring en touch af sofistikeret design ind i dit hjem med denne stilfulde pendel. Med et unikt, moderne udtryk er denne pendel perfekt til dem, der søger at kombinere funktionalitet med æstetik. Den er ideel til både opholdsrum og indgange, og dens varme toner skaber en indbydende atmosfære.

Funktionelle Detaljer

  • Maksimal Effekt: 28W
  • Fatningstype: G9
  • Lyskilde: Ikke inkluderet
  • Tilslutning: 230V forsyning

Som en del af den fremtrædende designlinje, tilbyder denne pendel mulighed for tilpasning efter dine behov. Du kan vælge en lyskilde, der passer til dit formål, hvad enten det er en blød og varm belysning til stuen eller kraftigere belysning til køkkenområdet.

Dimensioner og Design

Med sine kompakte dimensioner på 15 x Ø15 mm formår denne pendel at give stor effekt uden at være påtrængende. Dens Antik Messing finish tilføjer et klassisk touch til enhver indretning, mens dens rene linjer og enkle design gør den nem at integrere i både moderne og traditionelle miljøer.

  • Materiale: Antik Messing
  • Vandresistens: IP20 - Ikden modstandsdygtig over for vand

Placeringen af pendlen kan strategisk anvendes til at fremhæve særlige områder i dit hjem. Den enkle tilslutning til en 230V forsyning gør det let at montere og tilpasse belysningen efter behov.

Sikkerhed og Anvendelse

Det er vigtigt at bemærke, at pendlen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den bedst egnet til indendørs brug, væk fra områder med høj fugtighed såsom badeværelser eller tæt på åbne vinduer.

Med sit tidløse design og sine praktiske dimensioner er denne pendel en alsidig tilføjelse til ethvert hjem. Den er skabt til at lyse op og forbedre din boligindretning, mens den samtidigt giver en effektiv lyskilde. Uanset om du ønsker at tilføje et moderne twist til dit spiseområde eller belyse en hyggelig krog i stuen, vil denne pendel være en ideel løsning.

Dimensioner
Fatning G9
Højde 15 mm.
Diameter 15 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V