Halo Design - Orbit Pendant Ø40cm opal glass, Antique brass metal 3XG9 Udvid

Halo Design - Orbit Pendant Ø40cm opal glass, Antique brass metal 3XG9

7944-0

Ny

Moderne materialer som kobber og stål kombineres med rustikke træelementer, der skaber et moderne, minimalistisk design der passer ind i alle stilarter.
Designet er slankt og kompakt, hvilket gør det let at placere i enhver indretning, og de tager ingen plads.
Orbit-serien har det hele: et charmerende og behageligt design, kompakte størrelser og materialer af høj kvalitet.
Det er det perfekte valg til ethvert hjem.

Læs mere..

DKK 2.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Stilfuld Belysning

Bring et strejf af elegance og stil ind i dit hjem med denne smukke pendellampe. Kombinationen af opalglas og antik messing giver lampen et tidløst udtryk, der passer perfekt til både moderne og klassisk indretning.

Unikt Design

Lampens størrelse gør den til det ideelle valg til både små og mellemstore rum. Med en diameter på Ø40 cm og en højde på 29 mm, passer den perfekt over spisebordet eller i entréen, hvor den kan fange blik og komplimentere resten af interiøret.

Materiale og Finish

Den delikate opalglasdiffuser skaber et blødt og indbydende lys, der spreder sig jævnt i rummet. Det antikke messingbeslag tilføjer en varm nuance og understøtter lampens overordnede luksuriøse look. Kombinationen af disse materialer sikrer ikke blot en holdbar konstruktion, men også en eksklusiv æstetik.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal effekt: 7W med G9 fatning
  • Lyskilde: Medfølger ikke
  • Strømforsyning: 230V tilslutning
  • Dimensioner: 29 x Ø40 mm
  • IP Klassifikation: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand, egner sig derfor bedst til tørre indendørs miljøer.

Nem Installation og Vedligeholdelse

Designet med brugervenlighed i tankerne, er denne pendel nem at installere og vedligeholde. Den G9 fatning gør det let at skifte lyskilden, når det er nødvendigt. Desuden anbefales det at rengøre lampen regelmæssigt, for at bevare det skinnende udseende af opalglasset.

Alsidig Anvendelse

På grund af sin alsidige og tidløse design kan denne pendel anvendes i forskellige rum og stiller. Uanset om det er i en stue, spisestue eller i en gang, tilføjer den et sofistikeret lysakcent til ethvert interiør.

Bemærkninger

Lyskilden er ikke inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge den type G9 pære, der passer bedst til dine belysningsbehov og stilpræferencer. Vær opmærksom på, at lampens IP20 certificering betyder, at den ikke er beskyttet mod vand og dermed bør installeres indendørs i tørre rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 29 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V