Halo Design - Radio pendant Ø70 cm Dark Grey Udvid

Halo Design - Radio pendant Ø70 cm Dark Grey

8253-0

Ny

Med Radio Pendel får du en unik og rustik industriel lampe, som kommer til live takket være dens 3D-effekt.
Lampen har metalgitter, som er inspireret af 20'erne, og indkapslet bag gitteret er en glødepære, som giver et spændende lys og skyggespil ud i rummet.
Designet er af Francis Cayouette, som har kreeret denne flotte lampe med et industrielt udtryk.
Tag et kig på Radio Pendel og få et smukt lys i din bolig.

Læs mere..

DKK 2.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Moderne Belysning med Stil

Opgrader din boligindretning med den elegante og moderne Halo Design Radio pendel i mørkegrå. Med en imponerende diameter på 70 cm, har denne pendellampe en stærk tilstedeværelse, der med sikkerhed vil skabe en iøjnefaldende effekt i ethvert rum.

Effektiv og Tilpasset Belysning

Lampen er designet til at levere en behagelig og jævn lysfordeling. Med 60W og en E27 stor fatning kan du anvende en bred vifte af pærer, der passer til dine lysbehov. Dens lysstyrke på 130 lumens sikrer, at den giver et blødt, men effektivt lys, der er ideelt til stuer, spisestuer eller soveværelser.

Specifikationer

  • Strømforbrug: 60W
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 130 lumens
  • Dimensioner: 19 x Ø70 mm
  • Kaplingsklasse: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Design og Materiale

Radio pendlen er udført i en flot mørkegrå farve, der tilføjer et sofistikeret touch til indretningen. Dens minimalistiske design er ideelt til moderne eller nordisk inspirerede hjem, hvor enkelthed og elegance går hånd i hånd.

Anvendelse og Installation

Lampens alsidige design gør den velegnet til en bred vifte af indendørs miljøer. Selvom den er let at tilslutte til en 230V strømforsyning, anbefales det at få installationen udført af en autoriseret elektriker for at sikre sikkerhed og korrekt tilslutning. Bemærk den IP20 klassificering, som betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den mest egnet til tørre indendørs områder.

Konklusion

Halo Design Radio pendant i mørkegrå er mere end blot en lyskilde; det er et stykke moderne kunst, der kombinerer funktionalitet med stil. Dens store størrelse og effektive belysning gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at opgradere deres hjem med et strejf af raffinement.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 130 lumens
Dimensioner
Fatning E27
Højde 19 mm.
Diameter 70 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V